OPČINJENA FRANCUSKINJAMA

Slavna pjevačica sasvim iskreno: 'Brigitte Macron je atraktivna, senzualna ljepotica i jako seksi'

22.03.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Otkako je Emmanuel Macron zasjeo na čelo Francuske, a sukladno s time njegova supruga Brigitte Macron postala prvom damom te zemlje, ne prestaje se pričati o njihovom ljubavnom životu, ali i njezinim modnim odabirima. Ipak, ovoga je puta Brigitte 'zapela za oko' poznatoj pjevačici, koja joj je udijelila nevjerojatne epitete

'Brigitte Macron je tako seksi', riječi su to australske pjevačice Sije, koje je izrekla u intervju za francuske novine Le Journal du Dimanche. Iako je u fokusu bila njezina borba s alkoholizmom, Sia je odlučila odati i počast tamošnjoj prvoj dami, opisujući Brigitte Macron riječima - atraktivna, senzualna, ljepotica - a potom je ustvrdila i da je jako seksi.

Pjevačica, poznata po svom hitu 'Chandelier', nije mogla sakriti koliko je impresionirana francuskim predsjedničkim parom pa se dotakla i razlike u godinama između Emmanuela i Brigitte Macron, njihovog vanjskog izgleda, ali i činjenice da savršeno funkcioniraju, što je očiti dokaz da njihovog samopouzdanja.

Osim Brigitte Macron, Sia se dotaknula i francuske glumice Catherine Deneuve, koju je proglasila najseksi ženom na svijetu.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: EPA / Autor: GONZALO FUENTES / POOL