TEK PUNI 30

Slavna pjevačica albanskih korijena prozvala muškarca koji joj je rekao da je prestara da bi bila seksi

14.08.2019 u 13:22

Bionic
Reading

Bebe Rexha, pjevačica albanskih korijena koja već godinama svoju karijeru gradu u Americi, često nailazi na prepreke i generalizaciju te stereotipe s čime s bez dlake na jeziku obračuna javno putem društvenih mreža

Nakon što je prije nekoliko mjeseci pokrenula svoju borbu protiv svih onih koji imaju zamjerke za žene koje nisu manekenske građe, već imaju obline, istaknuti trbuščić i slično, pjevačica Bebe Rexha sada ističe još jedan segment za koji se ženama u svijetu showbiznisa nerijetko spočitava.

Dvostruki standardi koji vrijede za muškarce i žene u tom svijetu poznatu plavušu jako ljute i želi im stati na kraj. Naime, nedavno je ovoj slavnoj glazbenici albanskih korijena muški nadređeni glazbeni producent dao kritiku na temelju godina i seksepila zbog čega ga je sada javno prozvala.

'Nedavno me muški producent prozvao da sam prestara da promičem seksi izgled i da je to jako zbunjujuće s obzirom na moje godine. Jer sam pjevačica i nije primjereno da objavljujem seksepilne fotografije na društvenim mrežama, a pogotovo s obzirom na moje godine. Imam 29', započela je u žestokom Instagram postu Bebe Rexha.

  • +6
Bebe Rexha u kreaciji Juraja Zigmana na reviji Victoria's Secret Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naglasila je da joj je dosta etiketiranja, stereotipa i toga da se žene opisuje kao stare i potrošene nakon određene dobi, a muškarce u godinama kao sve šarmantnije i više seksi.

'Navršit ću 30 godina 30. kolovoza i od toga ne bježim. Ne mislim lagati o svojim godinama niti pjevati pjesme zbog kojih ću djelovati mlađe. Slavim svoje godine, mnogo sam mudrija, snažnija i, vjerujte mi, bolja ljubavnica nego prije deset godina', završila je pjevačica.