HOĆE LI PRED OLTAR?

Ova je fotografija obožavatelje digla na noge: Svi šuškaju o tome kako se slavna pjevačica zaručila

09.08.2019 u 22:08

Bionic
Reading

Pop zvijezda Taylor Swift pokrenula je nagađanja o zarukama s dugogodišnjim dečkom, glumcem Joeom Alwynom, a za sve je kriva jedna naizgled sasvim obična fotografija koju je pjevačica objavila na svom Instagram profilu

Obožavatelji Taylor Swift znaju da, kada je pjevačica u pitanju, ne postoji slučajnost. Pop zvijezda poznata je po davanju hinteva preko izjava i fotografija koje objavljuje putem društvenih mreža, pa nije ni čudo to što njezini obožavatelji luduju nakon Taylorine posljednje objave na Instagramu.

Pjevačica je objavila fotografiju koja sama po sebi ne naslućuje ništa posebno, no opis fotografije je taj koji je pokrenuo uzbudljiva nagađanja.

'Moje srce bilo je posuđeno, a tvoje plavo. Sve je dobro što se dobro svrši, da završim pokraj tebe', napisala je pjevačica ispod fotografije. Riječi su to Taylorina novog albuma Lover koje su njezini obožavatelji shvatili kao objavu zaruka s glumcem Joeom Alwynom.

'Hoće li Taylor najaviti zaruke s Joeom? Ili će se vjenčati u tajnosti? Ili što?', napisao je jedan uzbuđeni obožavatelj, dok se drugi složio kako bi stih s novog albuma mogao biti posvećen Alwynu.

No, nagađanja nisu stala na tome. Jedan je fan primijetio kako pjevačica nosi prsten oko kojeg je zapleten lančić i shvatio to kao metaforu koju nosi uzrečica 'tie the knot' (vezati čvor) kojom se koriste Amerikanci i Britanci. Taylor je taj komentar lajkala, što su njezini obožavateljima shvatili kao potvrdu ove teorije.

Ovo nije prvi put da su pop zvijezda i glumac započeli nagađanja o zarukama. Za vrijeme blagdana US Weekly je objavio izjavu izvora bliskog glumcu koji tvrdi kako Alwyn uskoro namjerava zaprositi Taylor te kako želi da taj trenutak bude poseban i nezaboravan.

Pjevačica i glumac zaruke nisu potvrdili, no sigurni smo da će, ukoliko u cijeloj priči ima istine, pjevačica biti prva koja će vijest podijeliti s fanovima.

  • +3
Taylor Swift s dečkom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.