KATHARINE MCPHEE

Svi govore o raskošnoj vjenčanici poznatog dizajnera u kojoj je slavna pjevačica izgovorila sudbonosno 'da'

05.07.2019 u 15:46

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Katharine McPhee (35) udala se za proslavljenog glazbenog producenta, 69-godišnjeg Davida Fostera u Londonu u bajkovitoj vjenčanici koju je osmislio dizajner Zac Pozen

Glazbnica, pjevačica i producentica koja je svoju glazbenu karijeru započela nastupom u talent showu 'American Idol' razmijenila je zavjete u londonskoj crkvi St. Yeghiche, a lijepa je brineta izgledala poput princeze.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

HIGHER LOVE 💞 @davidfoster

Objavu dijeli Katharine Foster (@katharinemcphee)

Glamurozna vjenčanica bez naramenica s bogatim slojevima tkanine koju potpisuje poznati dizajner čije kreacije vrlo rado nose slavne dame, bio je savršen odabir za vitku zvijezdu koja je blistala od sreće.

Čak je i sam Zac Posen došao na mjesto vjenčanja kako bi haljina i bogati veo savršeno izgledali.

  • +26
Katharine McPhee i David Foster Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mladenka je bajkoviti vjenčani outfit upotpunila metalic sandalama s remenčićima i skupocjenim naušnicama, a kosu je nosila podignutu u romantičnu punđu.

Nakon crkvene ceremonije, vjenčanje se održali u Mayfairu za oko 80 gostiju gdje se Katharine preodjenula u drugu vrlo elegantnu haljinu sličnu onoj u kojoj se zaklela na vječnu ljubav. 

Foster kojem je ovo peti brak iz kojeg ima osmero djece, lijepu je zvijezdu mjuzikla 'Waitress' zaprosio prošloga ljeta tijekom zajedničkog putovanja Europom.

Za Katharine je pak ovo drugi brak - od 2008. do 2014. je bila u braku s glumcem Nickom Cokasom (54).