gdje je tata?

Slavna manekenka pokazala kćerkicu: Najljepše dijete u Hollywoodu

06.09.2017 u 12:01

Bionic
Reading

Američki paparazzi uspjeli su slikati slavnu manekenku Irinu Shayk u šetnji s petomjesečnom kćerkicom Leom de Seine, koju je početkom travnja dobila s glumačkom zvijezdom Bradleyjem Cooperom. Budući da par gotovo nikada javnosti ne otkriva detalje iz privatnog života, fotografije bebe, koju su mnogi već prozvali najljepšim djetetom Hollywooda, pravo su iznenađenje

U potpuno prirodnom i ležernom izdanju ovih dana na ulicama Los Angelesa slikana je ruska manekenka Irina Shayk, dok je u naručju držala svoju petomjesečnu kćerkicu Leu de Seine.

Iako ih mediji rijetko kada viđaju, ovo je već treći put da je slavna Viktorijina anđelica viđena u izlasku nakon poroda bez svog partnera Bradleyja Coopera.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna brineta čak je i u 'kućnom' izdanju i bez trunke šminke plijenila pažnju svojim izgledom, a njezina djevojčica djelovala je vrlo zaigrano i sretno.

  • +6
Irina Shayk pokazala dijete Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, prije nekoliko tjedana slavna 31-godišnjakinja putovala je Europom s najboljim prijateljicama i uzela kratki predah od majčinskih obaveza.

🌟✨ По традиции .....

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Mogli smo je tada vidjeti i u rodnoj Rusiji, u kojoj su djevojke iskusile noćni život, a zatim se opuštale u zadnjim danima ljeta kupajući se u Mrtvom moru.

And while at the Dead Sea..

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Njihova avantura završila je u Jeruzalemu, koji je posebno oduševio mladu mamu. 'Nezaboravno putovanje', napisala je ispod fotografije objavljene na privatnom profilu na Instagramu.

#SpaDay ☀️💙

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

The best time in holy land #Jerusalem 💘🇮🇱 One of the most unforgettable trips..

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on