RAZNJEŽILA FANOVE

Slavna Kardashianka po prvi put pokazala jednomjesečnu kćerkicu

13.05.2018 u 16:39

Bionic
Reading

Reality zvijezda Khloe Kardashian konačno je pokazala svijetu svoju prvorođenu kćer True Thompson, a njezini fanovi već su se složili kako jednomjesečna djevojčica nalikuje ocu, NBA zvijezdi Tristanu Thompsonu

Nakon što su u javnost procurila snimke na kojoj ju košarkaš Clevelanda Tristan Thompson vara s konobaricom njujorškog striptiz bara Lani Blair te sa samozatajnom Stephanie koja tvrdi kako je trudna s košarkaševim djetetom, reality zvijezda Khloe Kardashian potpuno se povukla iz javnosti dok se glasine ne utišaju.

Iako je dozvolila svome zaručniku da bude uz nju na porodu te je na društvenim mrežama obznanila kako su ona i Tristan dobili kćer po imenu True, slavna Kardashianka otada je isključivo objavljivala plaćene fotografije na Insta Storyju koje je ugovorom s raznoraznim brendovima obvezana dijeliti.

  • +9
Khloe Kardashian u šetnji s kćerkicom True Thompson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No nakon što je prije tjedan dana ulovljena u prvoj šetnji, čini se kako se Khloe malo opustila i odlučila vratiti se dosadašnjem životu. Povodom prvog mjeseca života svoje prvorođene kćeri, reality zvijezda je na Instagramu objavila snimku na kojoj se po prvi put vidi malena True.

💕Happy One Month True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako joj je tek mjesec dana, Khloeini fanovi su se već složili kako djevojčica nalikuje tati. Iako je Khloe navodno oprostila prevaru ocu svog djeteta, još uvijek nije spremna pomiriti se i živjeti s njim, pa novopečena mama i malena True zasad žive same u Tristanovom domu u Clevelandu, a prema pisanju nekih medija reality zvijezda navodno planira otputovati natrag u Los Angeles, čim beba bude mogla letjeti avionom.