PREŠLA PREKO PRELJUBA?

Khloe Kardashian oprostila nevjernom dečku: Krive su 'groupie' djevojke i alkohol

13.04.2018 u 19:35

Bionic
Reading

Dolazak na svijet prvog djeteta Khloe Kardashian, kćerkice koja se rodila u Clevelandu, obilježio je veliki skandal čiji je akter njezin nevjerni dečko, košarkaš Tristan Thompson

Novopečeni otac ulovljen je u preljubu s konobaricom njujorškog striptiz bara Lani Blair, a pojavila se izvijesna Stephanie koja tvrdi kako je trudna, a otac je - Tristan!

Da stvar bude gora, 27-godišnji košarkaš se provodio s djevojkama dok je Khloe čekala trenutak da rodi, a onda su se pojavile i snimke prijašnjih prevara.

Fanovi najmlađe sestre Kardashian bili su zgroženi ponašanjem Thompsona, pa je nevjerni košarkaš morao ukloniti zajedničke fotografije s Khloe s društvenih mreža zbog prijetnji koje je dobivao.

Usprkos svemu, Khloe je dopustila Tristanu da se pojavi u rodilištu, a zbog sreće što je rodila zdravu kćerkicu, navodno mu je sve oprostila, piše Daily Mail.

  • +10
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zaljubljena je u svoju kćer i ništa drugo nije joj važno. Toliko je sretna da je beba zdrava i da je sve prošlo u redu da čak nije ni ljuta na Tristana', rekao je izvor za američki People.

Košarkaš je, kako su objavili mediji, bio na porodu u Clevelandu, kao i Khloeina obitelj, sestte Kim i Kourtney, mama Kris i njezina najbolja prijateljica Mallika.

  • +7
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Khloe je uvjerena da je sve stalo na poljupcima koji nisu značili ništa i za sve krivi groupie djevojke koje su pokušale 'oteti' Tristana", tvrdi isti zvor.

TMZ je objavio Thompsonovu snimku s jednom djevojkom kad je Khloe bila trudna tri mjeseca, a ispostavilo se i da Lani već dulje pozna te da ovo nije bio prvi susret.

Inače, ovo je Khloeino prvo dijete, dok Tristan ima 16-mjesečnog sina iz prijašnje veze koju je prekinuo kako bi bio s Khloe.

Khloe i Tristan vezu su započeli u rujnu 2016. godine, a u prosincu 2017. objavili su sretnu vijest o trudnoći.

Ni kod ostalih sestara Kardashian- Jenner ljubavna situacija nije bajna. Dan nakon što je Khloe saznala za prevaru i mlađahni dečko Kourtney Kardashian, viđen je s dvije nepoznate djevojke u kasnim noćnim satima.