NIJE JOJ LAKO

Pred njom je odluka života: Khloe Kardashian spremna oprostiti nevjeru radi mira u obitelji

13.04.2018 u 12:54

Bionic
Reading

Khloe Kardashian rodila je u četvrtak djevojčicu u bolnici u Clevelandu. Ovo su trebali biti njezini najsretniji dani, no porod i prinovu zasjenili su skandali njezina partnera, NBA zvijezde Tristana Thompsona. Svi iščekuju odluku hoće li reality zvijezda oprostiti preljub ili otići glavom bez obzira

Obitelj Kardashian prolazi kroz teške dane. Khloe Kardashian rodila je djevojčicu i tako nakon dugih problema sa začećem napokon postala majka. Ova vijest je trebala uveseliti njezin život, a umjesto toga partner i otac djeteta, Tristan Thompson priredio joj je ružno i neugodno iskustvo s kojim se teško nosi.

Samo dva dana prije poroda u javnosti su osvanule fotografije i video zapisi košarkaške zvijezde u ludom provodu sa striptizetom Lani Blair. Prevara je internetom odjeknula u brzini munje, a osramoćena i povrijeđena Khloe od tada se nije obratila javnosti.

Pred bolnicom u kojoj je na svijet donijela svoju kćerkicu, okupljeni fotoreporteri snimili su dolazak njezinih sestara Kim i Kourtney Kardashian, a potom i majke Kris Jenner. Strani mediji doznali su kako je na porodu bila i bliska prijateljica Malika Haqq, ali i otac djeteta Tristan.

Zbog toga se mnogi pitaju znači li to da je starleta već oprostila nevjeru svom partneru, a kako donosi magazin People izvori bliski obitelji Kardashian tvrde da je na dobrom putu da se to dogodi.

  • +10
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Khloe trenutno ne osjeća ništa drugo nego sreću zbog djeteta. Glava joj je u oblacima i zaljubljena je u svoju malu djevojčicu. Smatra kako ostalo trenutno nije važno. Neopisivo je sretna što je porod dobro prošao i što je rodila zdravu bebu. Trenutno uopće nije ljuta na Tristana', kazao je neimenovani izvor te dodao kako mu je zapravo već i oprostila.

We are ready whenever you are little mama 🦋

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

'Toliko je okupirana ljubavlju i djetetom da na nedavnu prevaru gleda tek kao na pijanu avanturu koja nije značila ništa. Zbog toga smatra kako svi trebaju samo nastaviti dalje', objašnjava nadalje izvor.

Isti izvor naglašava kako je Khloe velika romantičarka i kako će učiniti sve da spasi ljubav i zajedništvo, a isto je pokušavala i u propalom braku s Lamarom Odomom.

S druge strane, ima i onih koji tvrde kako slavna Kardashianka neće oprostiti ovakav skandal i sramotu svog imena te kako su njezina majka i sestre već smislile plan odlaska iz Clevelanda čim se malo oporavi od poroda.

'Kada beba i majka budu spremne za dugo putovanje koje ih čeka do Los Angelesa, Khloe će preseliti natrag na zapadnu obalu i napustiti Tristana. Ne zadržava ju čak ni luksuzno opremljen dom koji je dovela do savršenstva, a ne boji se ni samoće jer ima svoju obitelj uz sebe', rekao je pak drugi izvor koji ne vjeruje u sretan završetak ove ljubavne zavrzlame.

Budući da ovo nije prvi puta da je slavni košarkaš napravio ovako nešto, Khloe ne može biti sigurna u njegovu vjernost. Podsjetimo, upravo je Khloe bila razlog Thompsonovog prekida s bivšom djevojkom Jordan Craig, koja je tada bila trudna s njihovim sinom Princeom Oliverom. Khloe i Tristan vezu su započeli u rujnu 2016. godine, a u prosincu 2017. objavili su sretnu vijest o trudnoći.

Ni kod ostalih sestara Kardashian- Jenner ljubavna situacija nije bajna. Dan nakon što je Khloe saznala za prevaru i mlađahni dečko Kourtney Kardashian, viđen je s dvije nepoznate djevojke u kasnim noćnim satima.

  • +39
Klan Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kendall Jenner već neko vrijeme ljubi košarkaša Blakea Griffina koji je ostavio dugogodišnju djevojku kako bi bio s manekenkom. Sestre su zabrinute kako bi se identična situacija mogla dogoditi i njoj jer je Blake isti tip muškarca kao Tristan.

  • +12
Blake Griffin i Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia