i dalje mladoliko izgleda

Sjećate li se ove seksi zvijezde kultne serije 'Baywatch'? Danas više nije plavuša

11.10.2022 u 07:13

Bionic
Reading

Američka glumica koja se prije 30-ak godina proslavila ulogom u hit seriji 'Spasilačka služba' često na društvenim mrežama pokazuje svoju vitku liniju u kupaćim kostimima i zavodljivim kreacijama. Donna D'Errico jedan je od primjera žena koje izgledaju kao da ne stare

Premda već ponosno korača šestim desetljećem, Donna D'Errico izgleda jednako dobro kao i njezine godinama mlađe kolegice. Tijekom emitiranja kultne serije (u ulozi Donne Marco) bila je u sjeni Pamele Anderson, no sudeći prema njezinim novijim fotografijama, figura po kojoj je mnogi pamte iz 90-ih nije joj se nimalo promijenila, kao ni lice, a nikad nije krila da su joj u tome pomogle brojne plastične operacije.

No glumica više nije plavuša te je postala brineta. Bivša supruga bubnjara grupe Mötley Crüe Nikkija Sixxa (s kojim ima kćer Frankie Jean Sixx dok sina Rhyana D'Errica ima iz prijašnje veze) otkrila je da je tajna njezinog dobrog izgleda to što godinama vježba s osobnim trenerom. Osim toga, već dugo konzumira vegansku prehranu, a više se ne izlaže suncu.

'Ranije sam koristila dječje ulje i pržila se na suncu kako bih potamnila. Prestala sam s tim. Cijelo vrijeme imam kremu za sunčanje, bez obzira na godišnje doba. Brinem se za svoju kožu najbolje što mogu, a prvo što mogu učiniti je kloniti se sunca', poručila je D'Errico.

Inače, nekoliko puta je pozirala za Playboy i bila je voditeljica emisije 'Battlebots'. I dalje je glumački aktivna. Ostvarila je uloge u filmovima 'Intervention', 'Inconceivable', 'The Making of Plus One', '116 MacDougal' i 'Escape from Area 51'.

Donna D'Errico Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia