stekla je status seks-simbola

Od Baywatcha, preko golišavih naslovnica, kućnog filma za odrasle do Broadwaya: Slavna Pamela Anderson uskoro slavi 55. rođendan

30.06.2022 u 06:32

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih svjetskih plavuša proslavila se naslovnicama magazina Playboy, nakon toga i glumačkim angažmanom u kultnoj seriji 'Spasilačka služba'. Punila je naslove medija sa seks snimkama iz kućne radinosti, prekidima, vjenčanjima, razvodima i plastičnim operacijama. Ovih dana ikona 90-tih će zafeštati na svom 55. rođendanu

Kritiziralo ju se zbog pretjeranog botoksa, zanosna plavuša i dalje slovi za jednu od najseksepilnijih žena u svijetu. Iz glume se Pamela Anderson povukla kako bi se posvetila aktivizmu za prava životinja. Još od tinejdžerskih dana veganka i dugogodišnja aktivna članica PETA-e, najveće svjetske organizacije za prava životinja. Najnovije vijesti potvrdile su da će snimati TV emisiju 'Pamela Anderson's Home Reno' koji će pratiti njenu obnovu bakinog doma.

Rođena je 1. srpnja 1967. u kanadskom gradiću Ladysmithu, na zapadnoj obali. Bila je prvo dijete rođeno na stogodišnjicu Kanade (Canadian Centennial) te je prozvana 'Centennial baby'. Zahvaljujući tome, roditelji Carol i Barry Anderson dobili su poklone i poveći medijski publicitet. Kao mala Pamela je svirala saksofon i bavila se raznim sportovima, a zbog nevjerojatne gipkosti zvali su je 'djevojka od gume'.

Na utakmici američkog nogometa, snimatelj je u stanci po tribinama otkrio sitnu plavušu, čije je lice prenio na videozid, a kad je prikazana, dobila je ovacije. Nakon toga dobila njihovu ponudu i uskoro se pojavila na promotivnim posterima za marku njihova piva čiji je logo nosila na majici na utakmici kad je snimljena. Njezin lik je uskoro krasio mnogobrojne barove u Kanadi.

Prvu naslovnicu za Playboy je dobila u listopadu 1989. i do sada je bila na najviše naslovnica u povijesti Playboya. Kad je počela glumiti, odradila je nekoliko epizodnih uloga, među ostalim u seriji 'Bračne vode'.

Izvor: Društvene mreže

Za bubnjara heavy metal benda Mötley Crüe, Tommyja Leeja udala se 1995. a skupa su izdržali do 1998. godine. Obilježili su ih burni odnos i skandal kad je u javnost izašla snimka njihova seksa. Roditelji su dvojice sinova, Brandona Thomasa i Dylana Jaggera. Danas je iza nje 6 brakova.

Tijelo kojim se proslavila u 'Baywatchu', nije baš promijenilo kroz godine. U nekim fazama života bila je vrlo mršava. Rodila je dvoje djece, no svaki se put bi se brzo vratila u formu. Znala je toliko istaknuti dekolte i noge prvi plan da bi zasjenila sve prisutne, a i samo događanje na kojem se pojavila.

Dugo je bila vjerna tankim obrvama, furala smokey eyes a usne iscrtavala olovkom tamnijom od ruža a bila je poznata po smjelom odijevanju. Štoviše, mnogi će reći, na granici dobrog ukusa (godinama je vladala listama najgore odjevenih zvijezda). Promatramo li je kroz godine, vidi se da voli neke oblike pomlađivanja lica te da su joj usne sve napućenije. Godinama je bila vjerna tankim obrvama, smokey eyes i usnama zaokruženim tamnijom olovkom od ruža i smjelom odijevanju - štoviše, mnogi će reći, na granici dobrog ukusa (godinama je vladala listama najgore odjevenih zvijezda).

  • +3
Pamela Anderson Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

U zadnje vrijeme, dogodila se promjena u njezinom stilu odijevanja. Naime, na kazališnim daskama Broadwaya nastupila je u ulozi Roxie Hart u slavnom mjuziklu 'Chicago', a praćenju svih uzbudljivih događaja u svojoj karijeri, u je potpunosti prigrlila minimalističkiji modni stil. Zavodljive kreacije zamijenila je haljinama klasičnoga izgleda i čistih silueta pa je danas uglavnom viđamo u damskim kombinacijama. nikada ne nosi odjeću napravljenu od prave kože ili krzna te zagovara upotrebu drugih materijala u modnoj industriji.

Nedavno ponovnu slavu donijela je serija snimljena po stvarnom životu nje i njenog bivšeg supruga Tommyja Leeja. Sredinom travnja imala je svoj debi na Broadwayju u ulozi Roxie Hart u mjuziklu 'Chicago'. Za dolazak Pamele u najnovije izdanje mjuzikla zaslužan je producent Barry Weissler. Prvi put joj se obratio s tom ponudom prije 11 godina, no nekadašnji seks simbol tada ga je odbio jer je bila posvećena odgoju sinova Brandona i Dylana Leeja.

  • +2
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia