LUDO SE ZABAVLJAJU

Davor Jurkotić otkrio svoj životni poziv, a Belma Džomba pronašla novu omiljenu torbu

30.11.2017 u 18:59

Bionic
Reading

Voditelji Belma Džomba i Davor Jurkotić uvijek se odlično provode u zajedničkom druženju. Simpatični voditeljski duo koji smo donedavno gledali u RTL-ovoj humorističnoj emisiji sada nas je odlučio još malo nasmijati

Otkako je karijeru voditeljice zamijenila ulogom majke, lijepu Belmu Džombu rijetko kad viđamo u javnosti, no s vremena na vrijeme supruga bivšeg rukometnog reprezentativca počasti nas fotografijom na društvenim mrežama, kako ju ne bismo zaboravili.

Atraktivnoj voditeljici koja s našim poznatim rukometašem ima dvije kćerkice, petogodišnju Unu i 17-mjesečnu Adu, slobodno vrijeme je dragocjeno, a čini se kako ga je ovog puta odlučila iskoristiti u druženju sa starim i dobro znanim kolegom, Davorom Jurkotićem.

Osim što se znaju od samih početaka novinarske karijere dok su radili na Kanalu Ri, Belma i Davor zajedno su vodili i humorističnu emisiju 'Da pukneš!' koja se prikazivala na RTL-u, a sada se voditeljski duo ponovno družio u jednoj pekarnici.

  • +11
Belma Džomba i Davor Jurkotić Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

Iako ne znamo što su tamo radili, očigledno su se jako dobro zabavljali. Voditeljica je na svom Instagram profilu podijelila zajedničku fotografiju uz humoristične natpise u oblačićima koji su otkrili ponešto o Belmi i Davoru.

Krojač sudbine moje 🤩#pikrijeka 🥖#myworld🌎 #UnAiAdA 💕

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

'Krojač moje sudbine', napisala je Belma uz fotografiju na kojoj je zagrljena sa svojim bivšim voditeljskim kolegom i prijateljem. 'Da sam, da sam pekar, šta bi da, la la la...', pjevušio je Davor Jurkotić u glavi poznate stihove Bijelog dugmeta, barem na oblačiću koji mu je iznad glave dodala Belma, dok je oko struka imao zavezanu pregaču.

'Napokon imam torbu koja me savršeno opisuje', dodala je natpis Belma, koja je pozirala s platnenom torbom ukrašenom natpisom - 'Dobra k'o kruh', a i mi smo sigurni kako joj torba savršeno odgovara.

Belma Džomba Izvor: Cropix / Autor: Davor Žunic / CROPIX