UKRADI STIL

Trendi par uskladio je stajlinge, a ja sam pronašao slične, ako ne i bolje kombinacije

14.07.2023 u 16:29

Bionic
Reading

Glumački par Sienna Miller i Oli Green za odlazak u kraljevsku ložu Wimbledona savršeno su uskladili stajlinge, a znamo gdje možete pronaći slične, ako ne i bolje kombinacije - i to po pristupačnijim cijenama

Sienna Miller i njezin dečko Oli Green gledali su meč Wimbledon sa svim ostalim poznatim osobama, ali i da bi se pisalo. A o njoj i njezinom dečku, također glumcu, se pisalo i zbog toga što je njezin bivši Tom Sturridge sjedio par stolica dalje sa svojom novom curom, još jednom trendsetericom i zaljubljenicom u modu Alexom Chung.

No, ne brinite, nije bilo napetosti među njima, naša plavokosa ljepotica ostala je u dobrim odnosima s bivšim jer imaju i zajedničku kćerku.

Moda zaljubljenica Sienna nosila je ležernu kombinaciju plavih i bijelih pruga, tj. casual odijelo, sako i široke hlače. Elegantan ljetni stajling upotpunila je znalački zlatnim naušnicama, neizostavnim parom sunčanih naočala i tamnoplavom torbicom od prirodnog materijala, a koliko mi se čini, riječ je o ratanu.

  • +7
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Njezin dragi, glumac i Burberryjev model Oli, savršeno je uskladio svoj outfit sa Siennom uz jednostavno plavo odijelo i kravatu te elegantne crne mokasinke.

Ja sam za vas pronašao slične, ako ne i bolje kombinacije, a i siguran sam da su malo pristupačniji.

Stajling poput Sienne Miller

Stajling poput Olija Greena