bili su kao braća

Shrvani Husein Hasanefendić Hus se oglasio: 'Imam želju da se probudim iz ovog, da bude neka druga istina'

23.01.2022 u 08:20

Bionic
Reading

Iznenadna smrt o odlasku istinske legende hrvatske rock glazbe, Akija Rahimovskog potresla je Hrvatsku i regiju. Husein Hasanefendić Hus i frontmen Parnog valjka bili su savršen tandem. Gitarist, te jedan od osnivača benda, Husa tužna vijest je dočekala u Švicarskoj

'Uopće ne znam što bih rekao, mi smo se čuli u 8.30 ujutro, taman me nazvao kad sam bio na švicarskoj granici. Ne vjerujem jednostavno da je moguće da se to dogodilo. Zvučao mi je dobro, neku energiju pozitivnu sam osjećao. Veselio se ovim svirkama koje nas čekaju. Aki je bio realiziran na bini', kazao je Hus za HTV.

'Izgubili smo brata i prijatelja: ne znam, imam želju da se probudim iz svega ovog pa da bude neka druga istina', dodao je glazbenik.

Podsjećamo, Aki Rahimovski je preminuo jučer u Novom Mestu u Sloveniji, gdje je živio s obitelj. Uzrok smrti još nije poznat. Moguće je da će obitelj i članovi benda u ponedjeljak imati službeni nalazom obdukcije. Nedavno mu je ugrađeno šest stentova, a prebolio je i koronu. Posljednji ispraćaj prerano preminulog pjevača bit će, javio je Večernji list, u Zagrebu.

  • +9
Aki Rahimovski Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL