IDE NA BOLJE

Husen Hasanefendić Hus: 'Aki se dobro oporavlja, a lakši moždani udar mora shvatiti kao opomenu'

11.04.2018 u 11:27

Bionic
Reading

Nakon što je frontmen jednog od naših najpopularnijih bendova Parni valjak, Aki Rahimovski zaprimljen u bolnicu zbog posljedica lakšeg moždanog udara, fanovi su zabrinuti za stanje 62-godišnjeg glazbenika. Od menadžera benda te gitariste i tekstopisca Huseina Hasanefendića Husa doznali smo kako teče Akijev oporavak

'U 13 sati dana ima preglede. Svi iz benda ga maze i paze, stalno je netko iz benda s njim. Aki je dobro, hoda, ali mora mirovati dva, tri tjedna. Za sdada su odgođene tri svirke iako on želi nastupati, ali nećemo riskirati. Doktor ne dopušta nikakve aktivnosti. Za mjesec dana vjerujem da će bit kao nov', poručio je za tportal menadžer Parnog Valjka Dino Bahtijarević.

'Od kad smo se vratili, već devet godina nismo stali i imamo ubitačan tempo. Sad se očito malo moramo odmoriti. Akiju je sad taj blaži moždani udar opomena', rekao je Husein Hasanefendić Hus.

Na Facebooku se o zdravstvenom stanju svog oca oglasio se i njegov sin Kristijan Rahimovski. 'Dragi prijatelji, poznanici i novinari, molim Vas za malo respecta prema obiteljskoj privatnosti. Tata je ok i bit će još bolji. Budite mi dobro, peace and love!', napisao je 36-godišnji Akijev sin.

Podsjetimo, u ponedjeljak je na službenim Facebook i Instagram profilima grupe objavljeno priopćenje da se svi njihovi do sada zakazani nastupi do daljnjeg odgađaju.

  • +7
Aki Rahimovski Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL