OPOVRGNUO ŠUŠKANJA

Hus progovorio o navodnom traženju novog pjevača Parnog valjka: 'Akija nitko ne može zamijeniti'

08.05.2018 u 09:57

Bionic
Reading

Posljednjih dana odjeknula je vijest da jedan od naših najpopularnijih rock bendova prvi put od osnutka traži zamjenu za pjevača koji je nedavno doživio blaži moždani udar. Gitarist i frontmen Valjka Husein Hasanefendić Hus za tportal je demantirao da Parni valjak traži zamjenu za Akija Rahimovskog

'Genijalno mi je to kako se proširila vijest koja nema veze s ničim. Niti smo ikad uopće pomišljali na to, niti krenuli s traženjem nekog novog. Bit ćemo prisutni na proslavi od Antene s kojima imamo super suradnju i zajammati s nekim od tamošnjih kolega, nema nikakvog govora o novom pjevaču Parnog valjka. Osim toga, Akija nitko ne može zamijeniti', rekao nam je Husein Hasanefendić.

Aki Rahimovski je na oporavku, ali mora još voditi računa o sebi. ' Dobio je stentove i sad je u fazi oporavka. Vidjet će se još što će biti s karotidama. U svakom slučaju, mi već polako radimo pjesme za novi album. Znači, sve je regularno osim što do daljnjeg nema nastupa dok se Aki ne oporavi u potpunosti', kaže Hus.

  • +7
Aki Rahimovski Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL