NAJVEĆA PODRŠKA

Hus o svom frontmenu: 'Ako može Mick Jagger u 74. dobiti dijete, zašto ne bi mogao i Aki?'

19.02.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Posljednjih dana priča se o tome kako je legendardni frontmen Parnog valjka Aki Rahimovski prije tri mjeseca dobio svoje treće dijete. Djevojčica je stigla krajem 2019. godine, a dobio ju je u ljubavnoj vezi s tajanstvenom Slovenkom Barbarom Vesel. Evo što o tome misli njegov kolega iz benda Husein Hasanefendić Hus

'Ako može Mick Jagger u 74. dobiti dijete, zašto ne bi mogao i Aki?', izjavio je Husein Hasanefendić Hus kroz smijeh za Avaz. Dodao je da Aki ljubomorno čuva svoju privatnost. 'Mi poštujemo njegovu želju, što je privatno, privatno je', poručio je glazbenik. Članovi benda naime, znali su već neko vrijeme za novost u životu Akija Rahimovskog, ali s nikom nisu pričali o tome.

Vijest je prvi donio RTL Exkluziv, čija se ekipa uputila u Sloveniju, gdje Barbara živi, kako bi razgovarali s pjevačem i njegovom novom odabranicom. Kako nisu bili kod kuće, Barbarina majka potvrdila je sretnu vijestte je otkrila da se djevojčica zove Antonija.

Prije nove ljubavi bio je u braku s Ingrid više od 40 godina.

'Zaljubljen sam u suprugu kao i prvog dana. Ona je istrpjela najveći dio glazbenog života i ja sam joj zahvalan na tome', govorio je pjevač prije tri godine za Blic. U tom razgovoru je izjavio kako njegova supruga nije tražila da se eksponira uz njega i da svaki put kada se pojave na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi fotografirati i ne fotografiraju ih. 'Često se znalo dogoditi da u novinama izađe moja slika s drugom ženom, a ona mi kaže: 'Otkad sam ja to postala plava?', ispričao je.