obračun s bivšim

Shakirina o pjesmi posvećenoj razlazu s Piquéom: 'Bez nje ne bih bila ovdje gdje sam danas'

02.03.2023 u 08:36

Bionic
Reading

Pjesme koje napišem najbolja su mi terapija, njihov je učinak bolji od seanse kod psihologa ili psihoanalitičara, rekla je kolumbijska zvijezda u prvom intervjuu koji je dala otkako je objavila pjesmu kojom se oštro obračunava s bivšim partnerom, Gerardom Piquéom

Pjevačica je u siječnju snimila pjesmu 'BZRP Music Session #53' i to je bilo veliko olakšanje, otkrila je u intervjuu za meksičku televizijiu.

'Ušla sam u studiju u jednom raspoloženju, a napustila ga u potpuno drukčijem (...) bilo je to odlično rasterećenje, izlječenje, oporavak', objasnila je. 'Bez te pjesme, vjerujem ne bih bila ovdje gdje sam danas', smatra Shakira. Ideju da napiše pjesmu u suradnji s argentinskim producentom Bizarrapom dao je njezin desetogodišnji sin Milan, ispričala je. 'Rekao mi je 'Moraš nešto snimiti s njim, Bizarrap je argentinski bog!'.

Shakira i bivši 36-godišnji nogometaš objavili su u lipnju da se rastaju nakon više od desetljeća zajedničkog života u kojem su dobili dvoje djece, Milana i Sašu (osam godina). 'Mnogo fitnessa, ali trebao bi malo vježbati i mozak', 'Trampio si Ferarri za Twingo', 'a Rolex za Casio', 'Neću ti se vratiti čak ni da me plačući moliš', 'Ja sam te odavno nadmašila i zato si sada s osobom tvoje razine', poručuje Shakira u pjesmi kojom ne štedi ni novu partnericu bivšeg partnera, Španjolku Claru Chiu (23godine).

To je već treća Shakirina pjesma posvećena razlazu s Piquéom, nakon prethodnih 'Te felicito' (Čestitam ti) i 'Monotonia'.

  • +7
Shakira na SuperBowl-u Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia