fanovi se narugali

Shakira šokirala novim videom: Čisti kuhinju i pjeva o ubojstvu bivšeg i njegove djevojke

15.02.2023 u 09:42

Bionic
Reading

Shakira je šokirala fanove objavom videa u kojem pjevuši stihove pjesme 'Kill Bill' dok čisti pod kuhinje u čizmama na visoku petu. Video je ubrzo skupio više od 11 milijuna pregleda, ali i čitav niz komentara u kojima su se fanovi narugali njenoj izvedbi

Pjevačica Shakira šokirala je pjevušenjem stihova u kojima govori kako bi mogla ubiti bivšeg i njegovu djevojku, a sve to dok je čistila kuhinju u crnoj modnoj kombinaciji i čizmama na visoku petu.

'Mogla bih ubiti svog bivšeg, nije najbolja ideja / Njegova djevojka je sljedeća, kako sam dospjela ovdje? / Mogla bih ubiti svog bivšeg, ali ga još uvijek volim / Radije bih bila u zatvoru nego sama", otpjevala je Shakira u video koji je objavljen na TikToku.

Riječ je o pjesmi 'Kill Bill' američke kantautorice SZA u kojoj je tema djevojka Bride i njena želja da kao čin osvete ubije svog bivšeg dečka.

Naravno, u njenoj izvedbi potpuno je jasno na koga se misli, a ovim činom Shakira je samo još jednom pokazala da je jako daleko od preboljenja afere koju njen uskoro bivši suprug Gerard Pique ima s novom djevojkom, studenticom Chiarom Chijom.

  • +9
Pique i Clara Chia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Video je rapidno skupio više od 11 milijuna pregleda, ali i mnogobrojne komentare u kojima su se fanovi narugali s njenim stajlingom i porukom. Naime, pjevačica je odjenula crnu modnu kombinaciju i lakirane čizme na visoku petu, a u komentarima su obožavatelji sarkastično pisali kako je potpuno uobičajeno da multimilijunašica sama čisti svoju kuhinju te da i oni 'vrlo često' pospremaju stan u visokim potpeticama.

'Neka joj netko napokon oduzme mobitel', 'I ja isto čistim tepih u štiklama', 'Ako Clara i Pique gledaju ovo...','Mogao je ovo predvidjeti, sam si je kriv', 'Oh ne, ubit će ga', 'Je li ona stvarno objavila OVO!?', 'Čisti njegovu krv', neki su od 26 000 komentara ispod viralnog videa.

  • +2
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: ©Epic/Sony / Supplied by LMK Media / Landmark / Profimedia

Podsjetimo, Shakira je za aferu navodno saznala na bizaran način, pronalaskom prazne teglice džema koju nitko u njenoj kući ne voli, a nakon prekida snimila je pjesmu u kojoj je progovorila upravo o preljubu supruga s mladom studenticom.