ZALJUbLJEN I SRETAN

Gerard Pique prvi put javno progovorio o svojoj vezi s atraktivnom Clarom

15.02.2023 u 10:40

Bionic
Reading

U vezi s mladom Clarom Chiom Marti nogometaš Gerard Pique je još od prošlog proljeća, no tek je sada bio spreman javno progovoriti o svemu i to dva tjedna nakon što su postali 'službeni' na Instagramu

Gerard Pique, bivši životni partner kolumbijske pjevačice Shakire, s kojom ima i dvojicu sinova Milana i Sashu, donio je veliku odluku - njegova veza s mladom Clarom Chiom Marti više neće biti tajna.

Zbog toga je Gerard Pique prvo prije dva tjedna objavio na Instagramu njihovu prvu zajedničku fotografiju, a sada je bez zadrške o njihovoj vezi javno i pričao, priznavši da je ona ta koja je u njihovoj vezi glavna.

Par je u vezi od prošlog proljeća, još dok je on službeno bio u vezi sa Shakirom, koja je svojoj suparnici posvetila i stihove svog najnovijeg hita.

Pique je u razgovoru sa svojim dečkima, u opuštenom izdanju, sada progovorio o atraktivnoj Clari, a sve je počelo kad se poznati španjolski streamer Ibai Llanos našalio na račun Piqueove odjeće, točnije bež kombinacije s potpisom Prade u kojoj je stigao na druženje s nogometašima.

  • +9
Pique i Clara Chia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

'Ovo se nosi u SAD-u, zar ne?', rekao mu je Llanos smijući se, na što mu je Pique odgovorio: 'To je moja moda, moj stil. Živimo u svijetu u kojem se svatko može oblačiti kako želi.'

Llanos je na to nastavio umirući od smijeha: 'Listaš li ti časopise da bi bio u trendu ili ti govore što je moderno ili nije?' Na to je Pique priznao kako, kada idu zajedno u kupovinu, Clara bira njegovu odjeću, a potom je samog sebe usporedio sebe s lutkom.

'Istina je da idem s djevojkom u dućane i ona mi kupuje. Ja sam marioneta', nasmijao je sve odgovorom Gerard Pique, koji  se tijekom razgovora dotakao i Shakire, odavši joj priznanje da je ona najveća zvijezda izvan svijeta nogometa koju je ikada upoznao.