SVE ZA SINA

Nije sve kako se čini: Shakira i Pique ponovno zajedno, no samo iz jednog razloga

24.01.2023 u 10:30

Bionic
Reading

Iako su posljednjih mjeseci punili medijske stupce što zbog uzastopnih prevara koje je počinio slavni nogometaš što zbog prekida, Shakira i Pique odlučili su, barem nakratko, 'zakopati' ratnu sjekiru i zajedno proslaviti rođendan sina

Iako je njihov odnos, otkako se doznalo za njegove izvanbračne afere, itekako narušen, čak do te mjere da mu se Shakira odlučila osvetiti i putem svoje nove pjesme, kolumbijska pjevačica i nogometaš Gerard Pique svjesni su da su im djeca ipak na prvom mjestu.

Upravo iz tog razloga Shakira je dopustila svom bivšem životnom partneru, s kojim ima dvojicu sinova, da dođe u njezin dom, a sve kako bi zajedno proslavili 10. rođendan starijeg sina Milana.

  • +2
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: ©Epic/Sony / Supplied by LMK Media / Landmark / Profimedia

Budući da se proslava održala u kući u kojoj Shakira živi s dječacima, a u kojoj je donedavno živio i Pique, logično je bilo da i nogometaš tamo bude. A kako bi izbjegao nepotrebnu medijsku pažnju, u bivši dom ušao je kroz kuću svojih roditelja, koja je spojena sa Shakirinom.

Ipak, paparazzi su ga snimili nakon proslave, kada je s jednim od sinova otišao automobilom u nepoznatom smjeru. Pique je bio dobro raspoložen i nije skidao osmijeh s lica.