NIJE SVE KAKO SE ČINI

Procurila snimka na kojoj se Shakira svađa sa svekrvom dok Pique samo stoji pored njih i - gleda!

25.01.2023 u 10:09

Bionic
Reading

Društvene mreže ponovno su se užarile zbog odnosa Shakire i Gerarda Piquea i to nakon što je u javnost procurila snimka na kojoj se kolumbijska pjevačica na ulici svađa s nogometaševom majkom Montserrat Bernabeu

Iako su prijašnjih godina, barem što su pokazivale fotografije, snaha i svekrva bile u idiličnim odnosima, čini se kako je sve to bilo samo predstava za javnost.

Društvenim mrežama kola snimka koja otkriva kakav je njihov odnos bio zapravo loš, a sve je kulminiralo kada je otkriveno da Shakira na svom balkonu drži lutku vještice usmjerenu prema kući bivše svekrve Montserrat Bernabeu.

Pojedinci govore kako Shakira ne bi trebala u svoju privatnu, obiteljsku dramu uplitati Piqueovu majku, no video pokazuje sasvim drugačiju situaciju.

  • +2
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: ©Epic/Sony / Supplied by LMK Media / Landmark / Profimedia

Snimljen na ulici, kolumbijska pjevačica i nogometaševa majka žestoko se svađaju, a u jednom trenutku Montserrat čak hvata Shakiru za lice, na što joj ova ruku miče.

Prema pisanju stranih medija, svekrva je navodno Shakiri govorila da 'mora začepiti usta'. No, najbolje u svemu je što dok se njih dvije svađaju na ulici, pored njih stoji nogometaš Gerard Pique i mirno promatra, ne pokušavajući napraviti ništa kako bi smirio strasti.

Na društvenim mrežama odmah su se počeli nizati komentari: 'Pogledajte Piquea. Ništa ne radi. Ne zna kako zaštititi Shakiru od vlastite majke. To nije muškarac!', 'Zlo mi je od ovoga. Vidi se bijes u očima Piqueove majke', 'Ne mogu vjerovati da je Pique samo stajao ondje dok je njegova majka hvatala Shakiru za lice.'