NOVI UDARAC

Severina otkazala nastup nakon što su u javnost procurile nove golišave fotografije

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 03.10.2018 09:49
  • Objavljeno 02.10.2018 u 19:57
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Nakon što su pojedini srpski mediji objavili kako postoji nova serija golišavih fotografija sa Severinom u glavnoj ulozi popularna pjevačica oglasila se na službenoj stranici na Facebooku

'Večerašnji nastup u WON clubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nürnbergu i svima vama na razumijevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebao bio prvi nastup Severine u Nürnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravnu večer. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa', stoji u Severininoj objavi na Facebooku.

'Sve se ovo događa upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije, nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti', izjavio je Severinin menadžer Tomica Petrović za tportal nakon prve serije golišavih fotografija koje su se internetom proširile prije nepuna dva mjeseca.

Po pitanju nove serije fotografija, za koje srpski mediji tvrde da su autentične, Severinin menadžer Tomica Petrović u razgovoru za 24sata izjavio je sljedeće:

'Kao i u slučaju prije mjesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severinina partnera i kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već dulje i u kojoj se ne biraju sredstva.'

  • +8
  • +5

Severina

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jelena Balić