Paolo Liuzzo

Bivši dečko princeze Beatrice pronađen mrtav u Miamiju, poznat je i razlog

25.04.2024 u 09:12

Bionic
Reading

Princeza Beatrice i Paolo Liuzzo bili su par 2005. godine, no ljubavna je veza trajala tek nešto manje od godinu dana. Ipak, tragična je vijest pogodila princezu Beatrice

Kako prenosi The Sun, Paolo Liuzzo, poznatiji kao bivši dečko britanske princeze Beatrice, preminuo je početkom veljače u Miamiju. Doznaje se da je Liuzzo preminuo od predoziranja drogama, no istraga o uvjetima smrti još je uvijek u tijeku.

Poznato je da je njegovo tijelo pronađeno u sobi hotela 'citizenM Miami World Center', a njegovo je tijelo sredinom nekoliko dana kasnije prevezeno u New York te je 16. veljače održan sprovod. Nije poznato je li Beatrice prisustvovala sprovod, no izvor za The Sun tvrdio je kako je 35-godišnju princezu tragična vijest slomila.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Bio je to vrlo brz način života i svi smo se bojali da će ga to na kraju sustići. Uvijek je posuđivao novac kako bi otplatio stare kredite. To je postao začarani krug', komentirao je njegov prijatelj upućujući na problematične navike Amerikanca koji je nekoć bio u vezi s britanskom princezom.

Beatrice i Liuzzo ljubavnu su vezu započeli 2005. godine, kada je princeza imala tek 17, a on 24 godine.

Majka princeze Beatrice Sarah Ferguson tada je podržavala njihovu ljubav, no mnogi su izražavali zabrinutost zbog upitnog ponašanja Liuzza. Prije negoli su počeli vezu, bio je optužen za ubojstvo Jonathana R. Duchatelliera, kolege studenta na College of the Holy Cross, nakon što su se potukli u pijanom stanju. Kasnije se ipak utvrdila njegova nevinost te je odslužio 100 sati društveno korisnog rada radi napada i premlaćivanja kolege.

Devijantno ponašanje nije prestalo pa je 2009. Liuzzo ponovno dospio na naslovnice kada je uhićen nakon što je slupao svoj automobil u australskom Gold Coastu.

ZARA I MIKE

Elegantni u sivom: Modno usklađivanje Williamove sestrične i njezinog supruga

Pogledaj galeriju