privatni i poslovni partneri

Između Marije Selak i Nine Raspudića zaiskrilo je na HRT-u, a o bračnoj idili šute

24.04.2024 u 12:23

Bionic
Reading

Nino Raspudić i Marija Selak upoznali su se na hodnicima Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a nakon nekoliko godina političarka je svome imenu dodala i prezime poznatog profesora s Odsjeka za talijanistiku koji se predstavio kao društveni analitičar, a onda i kao istaknuto ime u svijetu politike

Ispostavilo se da su glasine o razmiricama u političkoj stranci Most bile istinite pa je danas glasno odjeknula vijest o razlazu Mosta s bračnim parom Raspudić. Poznati politički par već je nekoliko godina u skladnom braku, a slogu su pokazali i donijevši zajedničku odluku o napuštanju političke stranke u kojoj su bili među njenim glavnim predstavnicima.

Završivši studij filozofije i hrvatskog jezika i književnosti, 2010. godine Marija Selak se zaposlila na Odsjeku za filozofiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, na kojem je i upoznala Ninu Raspudića, doktora znanosti s Katedre za talijansku književnost.

Iako su se i ranije znali s hodnika fakulteta, spojila ih je suradnja na HRT-ovoj emisiji 'Peti dan', u kojoj su se kao društveni analitičari predstavili široj javnosti i ubrzo stekli simpatije gledatelja.

O početcima njihove veze ne zna se puno, no u intervjuu za Story Selak Raspudić otkrila je da je među njima oduvijek postojala neka iskra: 'Radili smo na istom fakultetu pa smo se površno znali iz viđenja. Jednom smo se tako slučajno sreli i duže zapričali, a ostalo je legenda', rekla je, dodavši da je ljubav među njima oduvijek plamtjela.

Za njihov se brak saznalo nakon što je njezinom prezimenu Selak u jednoj televizijskoj emisiji dodano prezime Raspudić, a tijekom gotovo četiri godine braka par je dobio dvoje djece.

'U Saboru mu je lakše jer ima pravo da mi replicira', šaljivo je komentirala Selak Raspudić balansiranje privatnog i poslovnog života s Raspudićem.

Obitelj sada broji četiri člana, a bivši mostovac otac je i djeteta iz prvog braka sa samozatajnom Kristinom Kumrić, uspješnom redateljicom i scenaristicom koja potpisuje neke od naših najuspješnijih sapunica, kao što je serija 'Tajne' te 'Ruža vjetrova'.

  • +2
Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL