Viva Vadim

Jane Fonda u rijetkom pojavljivanju s lijepom 21-godišnjom unukom

25.04.2024 u 11:04

Bionic
Reading

Jane Fonda ima dvoje unuka, Malcolma i Vivu, a s unukom je zablistala u New Yorku na dodjeli nagrada za angažman u borbi za dobrobit okoliša

Gala dodjela nagrada TIME Earth u New Yorku okupila je istaknute ličnosti koji se svojim radom bore za dobrobit okoliša. Među okupljenima je bila i Jane Fonda koja se svojim glasom istaknula kao žestoka zagovornica klimatske pravde. Na gala događaj povela je i veliko pojačanje, svoju unuku Vivu Vadim.

86-godišnja glumica je više puta bila uhićena zbog sudjelovanja u prosvjedima protiv klimatskih promjena u Washingtonu, a njezina je strast prepoznala među borbenima za očuvanje okoliša.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Svoju strast popularna glumica želi prenijeti i na svoju 21-godišnju unuku s kojom je podijelila večer na crvenom tepihu.

Držeći se za ruke, baka i unuka stajale su jedna uz drugu veselo se smiješeći fotografima. Dok se unuka odlučila za odmjerenu eleganciju u crnoj midi haljini, Jane Fonda zablistala je u efektnom odijelu ljubičaste boje koje je uparila s košuljom u tamnijoj nijansi ljubičaste.

HOLIVUDSKA VETERANKa

Sve je zasjenila na crvenom tepihu: Jane Fonda zna kako podići bijeli stajling

Pogledaj galeriju