RINA LIPA

Sestra Due Lipe i sama odlučila postati poznata, no umjesto mikrofona, stala je pred fotoobjektiv

12.06.2019 u 16:41

Bionic
Reading

Mnogi sanjaju o neviđenom svjetskom uspjehu, no on se događa tek rijetkima. Nakon što je to postigla 23-godišnja Dua Lipa, čini se kako se slava, i sve što ona nosi, itekako dopala njezinoj mlađoj sestri, koja je sada i sama odlučila uspjeti

O nevjerojatnom uspjehu, kakvog je postigla Dua Lipa, većina može tek sanjati, no, čini se je 23-godišnja pjevačica odlučila tajne istog podijeliti sa svojom pet godina mlađom sestrom Rinom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

my absolute favourite people 💕

Objavu dijeli rina (@rinalipa)

Ipak, Rina Lipa, za razliku od planetarno popularne sestre, odlučila je 'svoj kruh zraditi' ne uz pomoć mikrofona, već pozirajući ispred fotoobjektiva. Svjetlo dana ugledale su fotografije nove kolekcije Nasty Gal, čije je zaštitno lice upravo ova 18-godišnjakinja.

Zahvaljujući slavnoj sestri i prezimenu, ne sumnjamo da će i Rina Lipa zauzeti svoj dio u svijetu poznatih i slavnih, no hoće li baš poput Dua Lipe zasjati na naslovnici Voguea, tek će se vidjeti.

  • +5
Rina Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Prije nego je počeo rat u mom kraju, moja majka studirala je pravo. Moj otac bavio se glazbom i studirao stomatologiju. Kako bi preživjeli radili su honorarne poslove, konobarili u raznim barovima i istovremeno studirali. Jedna od najvažnijih stvari koju sam naučila od svojih roditelja je da se treba prilagoditi okolnostima i ne odustajati', kazala je ponosno zgodna Dua Lipa, a savjet je zasigurno poslušala i sama Rina.