KOSOVSKI CLOONEY

Roker iz Prištine: Otac lijepe Kosovarke Due Lipe pravi je komad

22.02.2018 u 06:54

Bionic
Reading

Koliko god osvojila Brit Awardsa, na ljepoticu rođenu na Kosovu, 22-godišnju Duu Lipu, najponosniji će zasigurno biti njezin otac Dukagjin Lipa. Poznati roker s Kosova u posljednje vrijeme dobiva sve veću pozornost medija, što zbog uspjeha njegove kćeri, no više zbog svog atraktivnog izgleda

Nova godina za 22-godišnju ljepoticu rođenu na Kosovu nije mogla početi bolje. Zahvaljujući milijardi pregleda njezina videa za pjesmu 'New Rules' na Youtubeu najmlađa je ženska glazbenica s takvim uspjehom, a za posljednji album ima čak pet nominacija za Brit Awards te će na dodjeli nastupiti s Edom Sheeranom

  • +17
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dua Lipa rođena je 1995. godine u Prištini, a njezini roditelji su zbog svih događanja u domovini bili prisiljeni 90-ih godina pobjeći u London. Godine 2008. vratili su se na Kosovo, kada je imala 11, a sa samo 15 godina, uz odobrenje roditelja, Dua Lipa vratila se u London kako bi, poput svoje sunarodnjakinje Rite Ore, postala slavna pjevačica.

Iako bi rijetko koji roditelj pustio svoje dijete sa samo 15 godina u takav velegrad, osobito kada su dobro poznate priče iz glazbene industrije i onome što se sve događa iza zatvorenih vrata, Dua Lipa od svojih je roditelja imala potporu. A kako i ne bi kada je njezin otac Dukagjin Lipa bio jedan od najpoznatijih rokera na Kosovu.

  • +10
Dukagjin Lipa Autor: Instagram

'Otac mi je oduvijek govorio da se ponosim time odakle dolazim, ali i da znam razloge za ono što radim. Roditelji su oduvijek imali puno povjerenja u mene, stoga kada sam sama živjela u Londonu, trudila sam se biti najbolja što mogu, a s njima sam se čula i po nekoliko puta dnevno', rekla je svojedobno Dua Lipa te dodala kako joj je otac dao najbolji savjet:

'Otac mi je rekao da uvijek moram puno raditi kako bi mi se sreća osmjehnula. I to je istina.' A upravo je Dukagjin Lipa u posljednje vrijeme počeo dobivati sve veću pozornost medija i javnosti, ne toliko zbog velikog uspjeha njegove kćeri, koliko zbog svog atraktivnog izgleda.

Dua Lipa ft. Dukagjin Lipa - Beso ne diell | Live in Prishtina Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Njegov Instagram prepun je fotografija njegove kćeri, ali i njega samog. Upravo za fotografije na kojima sam pozira Dukagjin dobiva najviše komplimenata pripadnica nježnijeg spola.