DUA LIPA

Najpoznatija Kosovarka na svijetu otkrila svoj recept za uspjeh

10.04.2019 u 14:31

Bionic
Reading

Mlada glazbenica u usponu koja je već osvojila mnoge nagrade struke i oborila rekorde slušanosti našla se na naslovnici modnog magazina Elle gdje je između ostalog otkrila tajnu svog uspjeha

Pop pjevačica Dua Lipa, koja korijene vuče s Kosova danas je jedna od najpoznatijih lica u svijetu glazbe. Osim toga ona je jedna od najizvođenijih pjevačica u svijetu koja je, unatoč tek navršene 23 godine prodala 32 milijuna singlova.

Zbog uspjeha koji mnogi pripisuju nevjerojatnom talentu i marljivom radu, Lipa se našla na naslovnici svibanjskog izdanja magazina Elle i dala veliki intervju.

Dok se čeka izlazak modnog mjesečnika, na portalu je objavljen djelić razgovora sa svestranom crnkom koju prozivaju budućom kraljicom popa.

'Prije nego je počeo rat u mom kraju, moja majka studirala je pravo. Moj otac bavio se glazbom i studirao stomatologiju. Kako bi preživjeli radili su honorarne poslove, konobarili u raznim barovima i istovremeno studirali. Jedna od najvažnijih stvari koju sam naučila od svojih roditelja je da se treba prilagoditi okolnostima i ne odustajati', kazala je ponosno zgodna Dua.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

mid-week madness

Objavu dijeli Dua Lipa (@dualipa)

Njezin put bio je nešto lakši, ali mlada pjevačica svejedno se trebala dokazati u svijetu glazbe. A kada je postala slavna, onda su došli novi izazovi s kojima se postepeno učila nositi. Neke od važnih savjeta dali su joj iskusniji kolege poput pjevačice Katy Perry i glazbenika Chrisa Martina.

'Kada sam upoznala Katy Perry prvo što mi je rekla je: Nadam se da nikada ne pretražuješ novosti o sebi na internetu. Objasnila mi je da je ona to radila na početku svoje karijere i da se uzalud opterećivala. Savjetovala mi je da isključim sve notifikacije s društvenih mreža i ne čitam ništa negativno jer onda se nikada ne bih uspjela fokusirati na ono što zaista volim raditi i ne bih mogla biti svoja', otkrila je Lipa.

  • +6
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sličnom razmišljanju navodio ju je i frontman grupe Coldplay Chris Martin. 'Budi pažljiva prema sebi- rekao mi je Chris. Dugo nisam razumjela o čemu govori, ali onda sam povezala da je njegov savjet zapravo jako povezan s Katy.'