PRELiJEPA RUSKINJA

Senzacionalni prizori: Irina Shayk u novoj kampanji za donje rublje oduzima dah

02.09.2020 u 21:06

Bionic
Reading

Da je i dalje jedna od nezamjenjivih kada su u pitanju modne kampanje, Irina Shayk pokazala je u novoj reklami za talijanski brend donjeg rublja. Zgodna Ruskinja pokazala je sve svoje draži, vrhunsku figuru i zagolicala maštu brojnih obožavatelja

Seksi, provokativno, čipkasto crno donje rublje i ruski supermodel Irina Shayk u glavnoj su ulozi nove Intimissimi kampanje koja je osvanula na svim svjetskim tabloidima, kao i na plakatima diljem Europe.

Nevjerojatna profesionalka kada je u pitanju posao modela i ovoga je puta opravdala svoju titulu jedne od najpoželjnijih ljepotica u modnom biznisu.

Ova 34-godišnjakinja izgleda senzacionalno u novoj liniji ženstvenog donjeg rublja koje koje se istovremeno može pohvaliti najudobnijim materijalima.

Zgodna brineta za potrebe je kampanje osvanula u poluprozirnom kompletu te se ogrnula satenskim ogrtačem, a do izražaja su došli njezini atributi te trbušni mišići.

Umjereno preplanula, zalizane kose, prodornog plavog pogleda i putenih usana, Irina je prema mnogima ostvarenje svih muških snova.

Već neko vrijeme Ruskinja je zaštitno lice ovog popularnog brenda, kao i niza drugih luksuznih modnih marki.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia