MAMAC ZA POGLEDE

Irina Shayk izgleda bolje no ikad: Lijepa Ruskinja haljinicom istaknula duge noge

19.08.2020 u 09:44

Bionic
Reading

Manekenku Irinu Shayk bilo je nemoguće ne uočiti na ulicama New Yorka, kojima se prošetala u izazovnoj mini haljini i još jednom pokazala zašto je jedna od najplaćenijih manekenki današnjice

Pandemija koronavirusa mnogima je pomutila planove, a među njima je i lijepa Irina Shayk. Slavna manekenka odlučila je provesti ljeto u New Yorku, u kojem živi s kćerkicom Leom De Seine. Umjesto kupanja i sunčanja na plaži, lijepa Ruskinja svoje dane provodi u šetnjama Velikom Jabukom, a svoj život potpuno je posvetila malenoj Lei iz veze s bivšim partnerom, glumcem Bradleyjem Cooperom.

U jednoj takvoj šetnji spazili su je i paparazzi. Irina je gradom šetala u društvu svog frizera Harryja Josha, s kojim je skoknula u obližnji kafić po sok, a potom se uputila u kozmetički salon u West Villageu, u kojem je imala zakazanu manikuru.

Zanosna Ruskinja malo kome je promaknula tijekom šetnje. Osim svojom prirodnom ljepotom, na račun koje je izgradila zavidnu karijeru i postala jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Irina je pažnju plijenila i svojom istesanom figurom.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U bijeloj mini haljini sitnog cvjetnog printa, koju je uskladila s kožnim sakoom i combat gležnjačama Dr. Martens, te sa sunčanim naočalama Illesteva manekenka je pokazala svoje duge, istrenirane noge i još jednom dokazala zašto se modni dizajneri grabaju za njom. 34-godišnja ljepotica još uvijek redovito šeta modnim revijama, noseći kolekcije s potpisom renomiranih brendova kao što su Miu Miu, Bottega Veneta, Marc Jacobs, Moschino, Burberry, Versace i Givenchy.

Otkako su prekinuli u lipnju prošle godine, Irina Shayk i Bradley Cooper dijele skrbništvo nad kćerkicom Leom zbog koje su ostali u prijateljskim odnosima. Holivudski zavodnik prihvaća poslove nedaleko od New Yorka kako bi što više vremena mogao provoditi s kćeri i uskočiti s čuvanjem kada Irina ne stiže.