PLIJENI SEKSEPILOM

Prelijepa Ruskinja: Irina Shayk samo u donjem rublju mami uzdahe

02.07.2020 u 09:43

Bionic
Reading

Irina Shayk ponovno je potvrdila svoju titulu jedne od najljepših žena svijeta. Slavna Ruskinja i jedna od najplaćenijih modela razodjenula se za potrebe modne kampanje brenda Intimissimi i u prvi plan stavila svoju besprijekornu figuru

Manekenka Irina Shayk vratila se poslovnim obavezama i ponovno sve ostavila bez teksta svojim adutima. Jedna od najljepših žena svijeta skinula se za potrebe nove modne kampanje talijanskog brenda donjeg rublja Intimissimi, čije je zaštitno lice dug niz godina.

Atraktivna Ruskinja, koja je prije godinu dana okončala četverogodišnju vezu s holivudskim zavodnikom Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu de Seine, u novoj kampanji talijanskog brenda pozirala je u crnom donjem rublju, a prizor je i više nego zanimljiv.

  • +14
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Intimissimi / Ferrari / Profimedia

34-godišnja brineta mami poglede u najnovijem donjem rublju s potpisom brenda Intimissimi, a koje je prvi plan istaknulo njezine bujne obline i duge noge. Jedna od najljepših žena svijeta upravo je svojom ljepotom zavela bivšeg partnera u kojeg se zaljubila ubrzo nakon prekida ljubavne veze s nogometašem Cristianom Ronaldom.

Sigurni smo da obojici nije svejedno kada vide svoju bivšu u ovakvom provokativnom izdanju. Bradley i Irina ostali su u dobrim odnosima te su prije početka izolacije zbog koronavirusa viđeni kako zajedno provode vrijeme s trogodišnjom kćerkicom koja je dobila ime po njezinoj baki.