OTVORIO DUŠU

Saša Kopljar: 'Kod kuće imam 'političku aždaju'. Ona bi 24 sata na dan 'drvila' o politici, a ja sam često prezasićen'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Omiljeni televizijski voditelj prisjetio se početaka svoje karijere te ispričao nosi li svoj posao kući. Saša Kopljar, jedno od zaštitnih lica informativnog programa Nove TV, otkrio je i imaju li i njegova djeca novinarskih ambicija

Trudi se ne nositi posao kući, premda on uključuje to da mora biti informiran. 'Svaki dan prelistam portale, i to uvjetno rečeno od ljevijih do desnijih - volim sagledati istu temu iz različitih gledišta kako bih mogao stvoriti objektivniju sliku. Nadam se da uspijevam u tome. Često je to malo teže jer kod kuće imam 'političku aždaju' (moja žena). Ona bi 24 sata na dan 'drvila' o politici, a ja sam često prezasićen, gledao bih 'Seinfelda', ona se onda ljuti što je ignoriram i kaže da će se udati za Ivanu Petrović, tako da mogu cijele dane raspredati o politici', ispričao je Saša Kopljar za Večernji list.

Kod djece, za sada, kaže, ne vidi ludu želju da nastave njegovim koracima. 'Jednom je sin Fran rekao da mu je cool to što radim i da će on biti voditelj Dnevnika kad odraste, ali kad sam mu objasnio što sam sve prošao da bih došao tu gdje jesam, prošla ga je volja', rekao je.

Kad je riječ o roditeljstvu, tvrdi da je supruga Renata stroža. 'Kad ona, najčešće s pravom, krene s kritikama, svi zašute. Ali ne može dugo držati ljutu pozu pa već za dva sata pita: 'Što bi vam majka fino napravila za papicu?' otkrio je. Njegova voljena žena, s kojom je 20 godina u ljubavi, osvojila ga je ljepotom, jednostavnošću, skromnošću i požrtvovnošću, a našalio se rekavši da ga je zadržala time što genijalno kuha.

  • +8
  • +5

Saša Kopljar

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!