PONOSNI OTAC

Saša Kopljar: Čim završi nastava, Ariana opet ide za London!

04.06.2016 u 08:08

Bionic
Reading

Nositi Diorovu reviju u Londonu u svijetu modelinga poseban je uspjeh, a to je pošlo za rukom 16-godišnjoj srednjoškolki Ariani Kopljar, jedinici Saše Kopljara. Poznati televizijski voditelj u kratkom razgovoru za tportal nije krio sreću zbog kćerinog uspjeha, a posebno zadovoljna je i Ana Gojanović, vlasnica agencije Colors Model čija je Ariana članica. Pred djevojkom je karijera, sad sve ovisi o njoj, kaže Ana

Diorova Cruise 2017, revija u Londonu u Blenheimovoj palači bila je ulazak Ariane Kopljar u modni svijet na velika vrata. Šesnaestogodišnja učenica Gornjogradske gimnazije u Zagrebu jedna je od rijetkih Hrvatica koje su našle u toj ulozi. To vrlo dobro zna i njezin otac Saša Kopljar koji je zadovoljan kćerinim uspjehom, ali na tu temu ipak nije od velikih riječi.

Uspjeh ga, kaže, nije iznenadio jer, već kad se Ariana odlučila za manekenstvo prije godinu dana, upozoreni su kako je veliki potencijal, a ponuda će zasigurno biti mnogo. No, u svemu je kao otac jako oprezan.


Ariana s ocem Sašom Kopljarom i mlađim bratom Franom

'Drago mi je, naravno! Raduje nas svaki njezin uspjeh, pa i ovaj. Odlična je učenica, a manekenstvo je nešto što voli. Našu podršku ima. Nije nas ovo ništa iznenadilo jer smo o ovakvim trenucima u obitelji razgovarali, tako da smo bili pripremljeni. Ariana za dva tjedna, kad završi nastava, kreće opet za London gdje će mjesec dana biti na edukaciji, kastinzima. Mama Renata bit će uz nju cijelo vrijeme, tako da će sve biti pod kontrolom', izjavio je za tportal poznati televizijski voditelj. Kad su honorari u pitanju, koji u tom poslu nisu zanemarivi, Saša kaže kako će to biti Arianina ušteđevina.

'Novac će biti na njezinu računu, ja se u to neću dirati', kaže.

Ništa manje zadovoljna Arianinim uspješnim nastupom u Londonu nije ni Arianina agentica, Zadranka Ana Gojanović, vlasnica agencije Colors Models.



'Jučer su sve oči modnog svijeta bile uprte u Diorovu reviju u Londonu, tako da vjerujem kako je ova revija za našu Arianu velika odskočna daska. Nije išla na casting, već je to bio direktan booking preko moje agencije. Ariana taj posao jako voli, vrlo je ambiciozna, ima i veliku podršku roditelja, vjerujem kako je ovo tek njezin početak', rekla je za tportal Ana Gojanović.


Ana Gojanović, vlasnica agencije Colors