SVE SE PLAĆA

Sarah Jessica Parker na sudu: Tuži je bivša djelatnica i to iz opravdanih razloga

03.06.2020 u 14:24

Bionic
Reading

Bivša voditeljica jednog od dućana u kojem su se prodavale cipele s potpisom zvijezde serije 'Seks i grad' podnijela je tužbu protiv Sarah Jessice Parker i njezinog poslovnog partnera jer joj nisu isplatili plaće za prekovremeni rad

Bivša djelatnica Heather Holt tvrdi u papirima koje je podnijela na Vrhovnom sudu u New Yorku da glumica Sarah Jessica Parker i njezin poslovni partner George Malkemus nisu isplatili prekovremene sate u razdoblju od 31. prosinca 2018. pa sve do 1. ožujka 2020. godine.

'Tužitelju nisu adekvatno kompenzirani prekovremeni sati za sve sate koje je odradila iznad onih četrdeset u radnom tjednu', stoji u tužbi gdje nije spomenuto o kolikom je novčanom iznosu riječ.

Inače, Sarah Jessica Parker u New Yorku ima dva pop-up dućana, jedan u Zapadnoj 52. ulici i drugi u 93. južnoj ulici, kao i dućane u Las Vegasu, Marylandu, Dubaiju, Abu Dhabiju i Kanadi.

Heather Holt traži nadoknadu plaće, kao i kamate te novčane kazne. 'Svi u New Yorku zaslužuju biti plaćeni za vrijeme koje su odradili. Kršenja zakona o plaći su ozbiljna i svaki poslodavac koji ih prekrši treba biti odgovoran za to, čak i poznate osobe poput Parker', izjavio je njezin odvjetnik Lawrence Spasojevich, dok je odvjetnički tim slavne glumice rekao kako su za tužbu doznali tek nakon upita novinara.

  • +5
Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia