A EVO I ZAŠTO...

Kristin Davis otkrila: Zbog ove scene iz serije 'Seks i grad' nikada se nije osjećala ugodno

13.11.2019 u 19:00

Bionic
Reading

Ona je jedna od četiri glumice koje su 90-ih vladale malim ekranima ponajviše zahvaljujući hit seriji 'Seks i grad'. Budući da se u seriji sasvim otvoreno govorilo upravo o seksu, glumice su morale snimiti i mnogobrojne škakljive scene, a jednoj od njih, točnije Kristin Davis koja je utjelovila Charlotte York, to i nije bilo lako

Vruće scene seksa bile su nešto što su znale da će kad tad morati snimiti, nakon što su četiri glumice potpisale ugovor s HBO-om za hit seriju 'Seks i grad', no, kada je došlo do realizacije, nekima to i nije bilo lako.

Točnije, snimanja od prije gotovo 20 godina nedavno se prisjetila Kristin Davis, koja je u seriji glumila Charlotte York. Upravo njoj se jedna od scena urezala u pamćenje, i to u negativnom smislu.

Naime, tijekom gostovanja u showu Andyja Cohena, 'Watch What Happens Live', Kristin Davis igrala je igru 'Sex and the Gritty', u kojoj joj je voditelj postavio razna pitanja, poput onog čiju odjeću od četiri lika iz serije nikada ne bi imala u svom ormaru, na što je ona, bez previše razmišljanja odgovorila - Samanthe Jones, koju je glumila Kim Catrall.

A onda ju je pitao o omiljenim, ali i omraženim scenama, kada se Kristin Davis prisjetila jedne čudne scene seksa u trećoj sezoni.

  • +8
Kristin Davis Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME

'Imam omraženu. Riječ je o sceni u kojoj mi je lik s kojim sam u krevetu morao u lice vikati: 'Kur.o!'

Riječ je o epizodi 'Are We Sluts?' koja je emitirana 2000. godine, a u kojoj Charlotte napokon nađe pravog muškarca koji odgovara svim njezinim kriterijima...barem dok ne uđu u spavaću sobu, kada isti iskoristi riječi koji je šokiraju. Baš kao i Kristin Davis u stvarnom životu.

'To mi je doista bilo grozno! Mrzila sam tu scenu', priznala je Cohenu.

Sporna epizoda 'Seks i grada' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube