prava modna maherica

Sandra Perković nikad bujnijim dekolteom ostavila fanove bez teksta

31.12.2019 u 11:31

Bionic
Reading

Hrvatska rekorderka u bacanju diska prije nekoliko dana osmi put je izabrana za sportašicu godine po izboru 290 novinara i novinarki Sportskih novosti. Iako je posvećena sportu, Sandra Perković se u privatno vrijeme obožava sređivati te doista nikada nije izgledala bolje, a svojim zadnjim izdanjem u staroj godini mnoge je ostavila bez daha

Sandra Perković već neko vrijeme dokazuje kako se ne boji koketirati s različitim modnim stilovima, ali i odvažnim modnim komadima. Na svom profilu na Instagramu ponovo je objavila vruću fotografiju. Počastila je pratitelje besprijekornim izdanjem u crnoj haljini s dubokim dekolteom, a pored fotografije se zahvalila svima koji su zaslužni za njezin izgled.

Na nedavnom izboru za sportašicu godine zablistala u crnom izdanju koje pali u svakoj prigodi - klasičnoj dolčeviti, suknji od tila, gustim crnim čarapama i mokasinkama. Inače se, po ukupnom broju nagrada za najbolju sportašicu izjednačila s Janicom Kostelić koja također ima osam trofeja u toj kategoriji.

Slavna altetičarka svakim svojim izazovnijim izdanjem izazove oduševljenje i more pozitivnim komentara. Nerijetko voli koketirati s prorezima. Bilo da je riječ o dubokim dekolteom ili riskantno visokom prorezu na nozi. Ili pak oboje.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…