VOLI MARKE

Sandra Perković pohvalila se statusnom torbicom od gotovo 38 tisuća kuna

20.12.2019 u 15:41

Bionic
Reading

Naša najbolja atletičarka, višestruka osvajačica olimpijskih medalja u bacanju diska sinoć je zablistala na dodjeli nagrada u zagrebačkom hotelu. Uz haljinu omiljene domaće dizajnerice Sandra Perković kombinirala je kultnu Chanel torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti u glavi

Sandra Perković u elegantnu crnu dugu haljinu domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, čije kreacije redovit bira za svečana događanja, nosila je efektnu šminku s upečatljivim crvenim ružem te modni dodatak Chanel koji si malo tko može priuštiti.

Statusna Chanel torbica modela Boy Bag Caviar u crnoj boji prodaje se za 5 tisuća eura (otprilike 37,5 tisuća kuna) novi je modni ulov naše proslavljene sportašice koja već neko vrijeme pokazuje da nije imuna na lijepe stvari.

Nedavno se pohvalila i svojim primjerkom Louis Vuitton torbice koju uglavnom kombinira na dnevna izdanja ili izlete uz ležerniji stil. Cijene ovih luksuznih torbi svake godine sve su više.

Chanel torbe najpopularnije su na tržištu preprodaje, a pogotovo kad se radi o modelima koje je danas teško pronaći. Iako im je cijena visoka, s Chanel torbom ne možete pogriješiti jer će joj vrijednost samo rasti, a jednog dana možda dobije status kakav old- timeri imaju među automobilima.

  • +57
Dodjela nagrada najuspješnijim sportašima po izboru HOO-a Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL