kakav gazda, takav pas

Sandra Bagarić se zna našaliti na svoj račun: 'Pa ti sad reci da gazda i njegov pas ne sliče'

15.04.2021 u 14:47

Bionic
Reading

Za mnoge ljude i obitelji pas je puno više od kućnog ljubimca jer im donosi puno radosti i utjehe. Ljubimci, dokazale su brojne studije, često poprime karakteristike svojih vlasnika pa nakon nekog vremena sliče kao jaje jajetu, a na račun toga našalila se i naša operetna diva i glumica kazališta Komedija

Osim po svom vokalnim bravurama, Sandra Bagarić je poznata i po svom temperamentu, pričljivosti ali i duhovitosti. Nerijetko u svojim istupima na šaljiv način nešto objašnjava, baca fore, a isto je i s društvenim mrežama. Kod nje je uvijek veselo i vedro.

U jednoj od zadnjih objava, pozirala je sa svojim kućnim ljubimcem, psom Čupkom, mješancem japanskog čina i pekinezera, a fotografiju je opisala: 'Pa ti sad reci da gazda i njegov pas ne sliče'. 'A može li pjevati i puno pričati?' 'Samo su vam frizure slične', 'Smije se na gazdaricu', samo su neki od šaljivih komentara Sandrinih prijatelja i pratitelja.

'Naš Čupko je peti ravnopravni član obitelji. Već sedam godina je s nama, svakodnevno nas uveseljava, daruje nam ljubav i zabavu, izvodi nas u šetnju, dočekuje na ulaznim vratima, nitko mi se tako ne obraduje kad uđem u kuću. Dok kuham, vrti mi se oko nogu, prisluškuje moje telefonske razgovore, a znam mu se i povjeriti. Nedobog da progovori! Voli putovati s nama, nije zahtjevan na putu, Čupko je morao doći u našu obitelj, to je zen-pas, uravnotežio je naše energije, miran je i nije 'kevtalo', djeca su se kroz njega naučila odgovornosti, iskazivanju ljubavi, svi se otimamo za njega kome će sjediti u krilu, a on uživa u dobivenoj pažnji. Ima najljepše oči na svijetu iz kojih znam pročitati sva njegova raspoloženja', ispričala je ranije Sandra Bagarić za tportal.

  • +3
Sandra Bagarić i Darko Domitrović Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL