radi punom parom

Sandra Bagarić sprema nešto do sad neviđeno u svojoj karijeri, ispričala nam je sve o tome

29.11.2020 u 13:15

Bionic
Reading

U preko 25 godina dugoj karijeri odigrala je cijelu lepezu likova - od sobarica do grofica. Sada će se naša operna diva naći u do sad neviđenoj ulozi, a ovoga puta bit će to predstava u kojoj je moći uživati namjlađi

U centru za kulturu Maksimir u organizaciji lutkarskog kazališta 'Za bregom' 5. prosinca primjereno epidemiološkim propisima, održat će se premijera predstave 'Zagrebačka gora' u 17 i 18:30 sati. U njoj čak dvije uloge tumači Sandra Bagarić.

  • +4
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Igram dvije lutke mudru sovu i prefriganu lisicu Micku. Predstava je namijenjena djeci predškolske dobi i nižim razredima osnovne škole. Uživam u radu s mlađim kolegama otkrila sam još jedan scenski medij koji me vratio u djetinjstvo i uljepšao mi ove hladne, sive dane pune priče o koroni', rekla nam je. Prije točno godinu dana primadona kazališta Komedije u matičnom kazalištu i to naslovnom ulogom u novoj 'Grofici Marici' proslavila je 25 godina uspješnog umjetničkog djelovanja.

'S kolegicom Martinom Tomčić i svojim suprugom Darkom imamo koncert u Opatiji 19. prosinca i beskrajno se radujemo da radimo u ovim okolnostima', pohvalila se Sandra.

Do kraja godine, očekuje je još nešto čemu se posebno veseli. 'Album sa Zagrebačkom filharmonijom će izaći pred Božić, a u pripremi imam još jedan projekt koji se godinama odgađa a sad ću mu se u miru moći posvetiti. Iskoristit ću ovaj lockdown. Reći ću samo Rahmanjinov/Čajkovski', najavila je.