vjećno pozitivna

Sandra Bagarić slavi i poručuje: 'Svaki dan režiram predstavu života za taj dan. Žanrovski se trudim da bude opereta, premda je oko nas drama'

06.04.2021 u 23:03

Bionic
Reading

U domu naše operne dive i glumice Kazališta Komedija ovih dana se naveliko feštalo. Osim Uskrsa, Sandra Bagarić je u najdražem okruženju obilježila 47. rođendan, a za tportal je otkrila kako je to izgledalo ove godine

Premda je iza nje 27 godina uspješne karijere u zagrebačkom kazalištu Komedija, na njenom izgledu se to nimalo ne vidi. Za sreću Sandre Bagarić zaslužna je njena obitelj, 55-godišnji suprug Darko Domitrović, s kojim je u braku 24 godine, te sinovi, 20-godišnji Marko i 15-godišnji Lovro. Upravo sa svojim najmilijima je dočekala svoj veliki dan.

'Rodendan sam provela u pokretu. Vožnja biciklom po gradu nakon obiteljskog ručka s najmilijima, jer treba održavati kondiciju za nastupe koji dolaze. Uživala sam u suncu, punila baterije ljepotom našeg grada, procvijetalim parkovima, zahvalila Bogu na svim darovima, poželjela si još puno kilometara u životu okupanih suncem i dobrim ljudima u blizini. Najljepše stvari su besplatne', rekla nam je.

U svom stilu kaže nam kako provodi pandemijske dane. 'Svaki dan nam režiram predstavu života za taj dan. Svi dobiju uloge na dnevnoj bazi, žanrovski se trudim da bude opereta premda je oko nas sve drama', poručila je Sandra.

  • +3
Sandra Bagarić i Darko Domitrović Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL