BEZ zadrške

Sandra Bagarić i Darko Domitrović o zabranjenoj ljubavi i braku: 'Par puta smo se htjeli razvesti'

08.03.2021 u 14:57

Bionic
Reading

Operna diva i njezin suprug poznati pijanist u braku su 24 godine. Upoznali su se na zagrebačkoj Akademiji gdje je došla na studij iz rodne Zenice. Sandra Bagarić i Darko Domitrovi odlučili su prvi put progovoriti o svojoj zabranjenoj ljubavi

'Ja to računam od onog trenutka kad smo se ugledali, kad smo prohodali, a to je bilo 92. godina, u sobi broj 13 na Muzičkoj akademiji gdje smo i sada. Ja sam znala da je to to, ja sam njega ugledala i rekla ovom čovjeku ću roditi djecu. Moj otac je meni rekao kad smo mi došli iz Sarajeva, nemoj molim te kaže kući da mi dovedeš baletana ili muzičara, i ja kažem ćaća, evo ga, nije baletan, pijanista je', ispričala je Sandra Bagarić za RTL Exkluziv.

Dvije godine su ona i Darko Domitrović skrivali vezu, a podršku su im davali studenti kojima je Darko predavao. Nakon 5 i pol godina veze, Sandra ga je zaprosila. 'Naš kum Lovro, bili smo na Pagu, i ona iz čista mira kleknula, zaprosila me i on je uslikao', prisjetio se Darko. Kao i mnogim parovima doživjeli su svoje uspone i padove te su razmišljali i o rastavi.

'Lijepo se okrenuti iza sebe i vidjeti da imaš neku povijest! Ali izazova ima apsolutno svuda, pa mi smo se jedno par puta htjeli razvesti. Ali smo se onda još slađe pomirili i sve to zaboravili, pa zato svađe služe', naglašava operna diva. Uz sinove Lovru i Marka tajna njihova braka je u tome što su povezani glazbom. Slove za jedan od najskladnijih i najdugovječnijih parova na sceni.

  • +3
Sandra Bagarić i Darko Domitrović Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL