DOŽIVLJAJ SAMO TAKAV

Salma Hayek otkrila što najviše voli raditi na odmoru

02.08.2023 u 10:47

Bionic
Reading

Slavna Meksikanka pohvalila se na Instagramu kako s instruktoricom ronjenja radi ono što najviše voli - roni s bocama s kisikom, a pokazala je i kako krate vrijeme prije i nakon zarona

Da je zaluđena ronjenjem s bocama, 56-godišnja Salma Hayek nikada nije krila. Ta ljubav rodila se kada je imala samo 10 godina i od tada redovno, tijekom odmora, odlazi roniti. No, u svom hobiju je itekako oprezna pa na zarone odlazi s instruktorima ronjenja.

Tijekom godina u raznim je intervjuima pričala o svojim brojnim i bogatim iskustvima u ronjenju - od ljepota koje je doživjela pa sve do strašnih iskustava, a kojih je, tijekom 40 i nešto godina koliko roni, zasigurno bilo.

Sada se na Instagramu pohvalila kako s instruktoricom ronjenja Martinom odlazi na zaron, a dvije su se dame dobro zabavile prije i poslije. Umorne od ronjenja malo su 'prigrizle', a opustile su se i uz pivu.

Inače, Salma je otkrila kako joj je čari ronjenja otkrio otac, a ona je tu ljubav prenijela i na svoju kćer Valentinu. 'Moj otac me naučio kako roniti kada sam imala 10 godina, a isto je toliko godina imala moja kći kada sam ju ja naučila ronjenju. Nadam se i da će kada će njezina djeca imati 10 godina ona podučiti ronjenju, da će tada još uvijek imati priliku uživati u prelijepim darovima koje nam ocean pruža.'

ZGODNA MEKSIKANKA

Salma Hayek ne odustaje od omiljenog modela cipela koji je ponovno in

Pogledaj galeriju

A o svom lošem iskustvu progovorila je prije nekoliko godina gostujući u showu Jamesa Cordena. Tada je otkrila kako je jednom prilikom zaronila preduboko, zbog čega je morala osam sati provesti u kompresijskoj komori.