OVO JE HIT

Salma Hayek otkrila svoju malu tajnu: Ovako prikriva sijede kada ne stigne kod frizera

27.07.2023 u 20:41

Bionic
Reading

Meksička glumica odavno je stekla veliku naklonost milijuna obožavatelja diljem svijeta, stoga ne čudi da oni bespogovorno slušaju sve što im kaže. Tako će, uvjereni smo, mnoge žene zasigurno poslušati njezin savjet kada je o sijedama u kosi riječ

'Evo vam savjet kako da prikrijete sijede, bez da bojite kosu...... Ne nosite naočale na glavi!!! Budite mudri!' Napisala je na svom Instagram profilu Salma Hayek i sama se sebi nasmijala na ovu mudroliju.

No, ne možemo reći da je puno pogriješila, jer je jasno vidljivo i iz fotografija da taj savjet ipak zlata vrijedi. Naime, na prvoj fotografiji 56-godišnjakinja je snimila selfie, poziravši bez sunčanih naočala, koje je stavila na glavu.

Taj potez zapravo je u prvi plan upravo bacio sijede koje se nalaze oko uha, a onda je na drugoj fotografiji skinula naočale, kosa je slobodno pala niz njezino lijepo lice i sakrila sve sijede.

Nije trebalo dugo da se krenu nizati komplimenti na račun lijepe Meksikanke. 'Oooh to je odličan savjet! Ali izgledaš lijepo i kada ih ne pokriješ', 'Izgledaš prelijepo kako god', 'Toliko si lijepa da si pravi primjer kako stariti s ljupkošću i samopouzdanjem!'

Meksička diva stari s ljepotom i gracioznošću, a iako bi brojni mogli povjerovati da u misiji očuvanja mladolikog posjećuje estetske kirurge, ona tvrdi suprotno. Umjesto tretmanima Botoxa, mladoliki izgled 56-godišnja Hayek pripisuje meditaciji i radiofrekvencijskim tretmanima lica.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju

‘Zbog puno stvari u mom tijelu i zdravstvenih problema, počela sam prakticirati neku čudnu meditaciju koju stalno razvijam. Mogu meditirati satima jer ne osjećam vrijeme, a tako je zabavno’, otkrila je meksička zvijezda. ‘Nakon tretmana ponekad mi ljudi kad izađem iz sobe znaju reći: ‘O moj Bože. Opet, izgledaš kao da ti je 20’’, rekla je dodajući da kad neko vrijeme zapostavi meditaciju, njezino lice se počne ‘gubiti i sve počinje padati’.

ZGODNA MEKSIKANKA

Salma Hayek ne odustaje od omiljenog modela cipela koji je ponovno in

Pogledaj galeriju

Tijekom gostovanja u emisiji ‘Good Morning America’ meksička diva svojedobno je izjavila da koristi maskaru za prekrivanje sijedih zato što je ‘previše lijena za bojanje kose’.