OBITELJSKA IDILA

Morske vratolomije Salme Hayek: Meksička diva na leđima supruga pozdravila fanove

24.07.2023 u 12:30

Bionic
Reading

Nakon što je otkriveno da gradi kuću na jednom hrvatskom otoku, Salma Hayek na Instagramu je podijelila romantične trenutke s ljetnog odmora

Svoju vojsku fanova meksička diva nerijetko počasti fotografijama obiteljske idile, ali i zanosne figure u 56- oj godini života, što je i ovoga puta bio slučaj.

‘Uživala sam u velikim blagodatima sunca, mora i ljubavi’, napisala je glumica ispod seta ljetnih fotografija na kojim pozira u crvenom kupaćem kostimu, u moru i na leđima supruga, francuskog milijardera François-Henrija Pinaulta.

Sa izvršnim direktorom grupacije Kering, u čijem se vlasništvu nalaze brojni dizajnerski brendovi, meksička diva u braku je od 2009. godine, a roditelji su danas 16- godišnje kćeri Valentine.

Osim što je u javnost isplivala vijest da na jednom hrvatskom otoku gradi kuću, Salma Hayek ovih je dana progovorila na temu mladolikog izgleda, zaklevši se da u njegovom održavanju ne poseže za injekcijama botoksa, već se prepušta dugoj meditaciji i radioferkvencijskim tretmanima lica.

  • +7
Salma Hayek Izvor: EPA / Autor: Mohammed Badra

Hayek, koja je nedavno proslavila dolazak do 24 milijuna pratitelja na Instagramu, rekla je da može ‘osjetiti energiju’. ‘Ona se kreće i pleše u vama, različiti osjećaji i senzacije. Stoga sam stalno na radioferkvencijskim strojevima’, priznala je nedavno.