izgleda spektakularno

Salma Hayek ima odličan badić, savršen za žene s oblinama

25.07.2023 u 14:04

Bionic
Reading

Ljetni mjeseci namijenjeni su uživanju u suncu i moru, a dobar badić je odjevni predmet broj jedan. Zna to i slavna Salma Hayek te je pokazala model jednodijelnog kupaćeg kostima koji je savršen izbor za žene s velikim grudima

Brojne slavne osobe uživaju u ljetnom godišnjem odmoru, sinonimu za duge dane na suncu i plaži ili pak kupanje u bazenu, gdje kupaći kostim postaje protagonist looka. Među njima je i Salma Hayek, koja nije oklijevala podijeliti niz fotografija na kojima se kupa sa suprugom François-Henrijem Pinaultom. Na objavljenim fotografijama meksička glumica nosi crveni kupaći kostim s upečatljivim izrezom u obliku srca, a koji je savršen izbor za žene s velikim grudima.

Uz objavljene fotografije, Salma je objavila i poruku: 'Uživala sam u velikim blagodatima sunca, vode i ljubavi.' A time je potvrdila da je njen vikend bio vrlo poseban. No ta poruka brzo je pala u drugi plan zahvaljujući kupaćem kostimu koji je slavna Meksikanka nosila. Dizajn, u crvenoj boji, jedan je od onih kupaćih kostima koji pristaju svim ženama, a posebno onima s oblinama.

A ključ odličnog modela ovog badića krije se u dekolteu. Riječ je o kupaćem kostimu sa širokim naramenicama i niskom linijom bokova koji se ističe srcolikim dekolteom koji naglašava grudi. Ovaj odjevni predmet odiše izgledom starog Hollywooda, što ga čini jednim od najsofisticiranijih kupaćih kostima za dan proveden na moru.

Savršen kupaći kostim za svaki oblik tijela

Nije uvijek lako pronaći kupaći kostim koji laska figuri, pogotovo ako se radi o bujnim oblinama. Naravno, obline ne treba sakrivati, već je riječ o ugodnosti nošenja i opuštenosti. Salma je odabrala model s pojačanim dekolteom koji daje dodatnu dozu udobnosti, a još jedan detalj koji daje posebnost ovom izgledu je visoki izrez na leđima inspiriran sportskim kupaćim kostimima, a koji odlično stilizira figuru.

  • +34
Kupaći kostimi do 30 eura Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto