ALBINA GRČIĆ I IVAN ĆALUŠIĆ

Sada se sve zna: Ovogodišnjica pobjednica Dore sretna je i u ljubavi, a srce joj je osvojio nogometaš Hajduka

15.02.2021 u 11:01

Bionic
Reading

Pobjeda na ovogodišnjoj Dori u prvi je plan 'izbacila' 22-godišnju Albinu Grčić, stoga ne čudi da javnost zanima apsolutno sve o ovoj Splićanki, osobito njezin privatni život

Vjerojatno najdraža čestitka za pobjedu na ovogodišnjoj Dori, pobjednici Albini Grčić bila je od njezinog dečka, 21-godišnjeg nogometaša druge momčadi postave Hajduka, Ivana Ćalušića. Njihova veza traje već dvije godine, iako poznanstvo traje otkad su bili djeca, budući da su njihove obitelji u prijateljskim odnosima.

'Znamo se još otkako smo bili djeca, njegov i moj brat igrali su nogomet u juniorima Hajduka. No, putevi su nam se razišli i spojili prije dvije godine, i od tada smo zajedno. Veliko je bogatstvo imati takvu osobu pored sebe, jedno drugo podržavamo u svojim karijerama, razmjenjujemo iskustva, savjetujemo se. I sama sam nogometno potkovana, obožavam pratiti našu reprezentaciju i ići na dečkove utkamice. Nije da glumim curu nogometaša, stvarno nisam taj đir, nego mi je baš gušt ići na njegove utakmice', izjavila je prije godinu dana za Jutarnji list.

Svoju vezu Albina ne krije, dapače, na njezinom Instagram profilu mogu se pronaći njihove brojne zajedničke fotografije, a sigurni smo da će joj upravo on biti i najveća podrška u Rotterdamu na ovogodišnjem Eurosongu.

  • +5
Pobjednica Dore 2021: Albina Grčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT
  • +18
U Opatiji održana Dora 2021. Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT