ALBINA GRČIĆ

Pobjednica Dore reagirala na potez Nine Kraljić: 'Nisam razočarana što mi nije čestitala, ona je tek jedna kap u moru'

14.02.2021 u 17:56

Bionic
Reading

Još uvijek se ne stišavaju reakcije javnosti na sinoćnje 22. izdanje Dore u Opatiji na kojoj je uvjerljivu pobjedu glasovima žirija i publike ostvarila 22- godišnja Albina Grčić s pjesmom 'Tick-Tock'. O činjenici da joj na pobjedi nije čestitala kolegica, drugoplasirana finalistica Nina Kraljić, osvrnula se u novom intervjuu

Nakon što joj je uručen kristalni kipić Dore, 22- godišnjoj Splićanki Albini Grčić brojni su čestitali na pobjedi, no ne i 28- godišnja pjevačica Nina Kraljić.

Sa skladbom 'Rijeka', bivša predstavnica Hrvatske na Eurosongu ponovno je pokušala okušati sreću i osigurati si nastup na ovogodišnjem izboru za Pjesmu Eurovizije, no usprkos činjenici da je slovila za jednog od glavnih favorita prema kladionicama, nakon glasova žirija i publike sinoć je postala drugoplasiranom finalisticom Dore.

NINA KRALJIĆ (ALKONOST OF BALKAN) - Rijeka Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

'Nisam razočarana što mi Nina nije čestitala, ja se želim okružiti pozitivnim ljudima kao i dosad, to mi je jedino važno. Svi su mi drugi čestitali, ona je tek jedna kap u moru...', izjavila je 22- godišnja pobjednica Dore za Slobodnu Dalmaciju.

Kako je otkriveno na press konferenciji Dore nakon njezine pobjede, u Opatiju je iz Splita stigla busom, a za svoju pjesmu 'Tick-Tock' kojom će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Rotterdamu dobila je 198 bodova i bila prva po glasovima žirija i TV gledatelja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Iako su bivšoj pobjednici Dore kladionice cijelo vrijeme predviđale pobjedu, baš kao i fanovi Eurovizije, televizijska publika sa žirijem odlučila je drugačije.

U noći sa subote na nedjelju na društvenim mrežama Nina Kraljić objavile je niz razočaranih komentara. U nekima od njih obrušila se na HRT radi navodne sabotaže, baš kao i na samu pobjedničku pjesmu. Tvrdi da nije slučajno nastupala prva te kako je na tonskoj probi umjesto svoje slušala Albininu pjesmu, a navodno se za njezinu pjesmu 'Rijeka' nije uopće moglo glasati.

  • +18
U Opatiji održana Dora 2021. Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

'Ne mislim čestitati nečemu iza čega ne stojim, previše znam o kulisama koje su se odigrale i predugo sam i sama u žrvnju HRT igre. Čestitke svima, ponajviše Mii, Bernardi i Tomi koji su mi osobno bili bolji i od mene i od Albine', između ostalog napisala je.