NE NEDOSTAJE INSPIRACIJE

Još se ne stišavaju reakcije na sinoćnju Doru; Albinu usporedili s Britney, Ninu s 'Igrama gladi', a Vucinu kćer Brigitu sa Senidah

14.02.2021 u 09:57

Bionic
Reading

Mlada Splićanka Albina Grčić predstavljat će Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu 2021., a kao i obično ovo je glazbeno natjecanje izazvalo veliko zanimanje gledatelja

Društvene mreže i dalje gore nakon sinoćnje Dore na kojoj je slavila lijepa Albina koja je izvela pjesmu 'Tick-Tock', a njezina pobjeda izazvala je podijeljene reakcije.

Neki su oduševljeni mladom glazbenicom, dok se drugima nije dopao njezin nastup.

  • +5
Pobjednica Dore 2021: Albina Grčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

Plavokosa Splićanka neke je pak podsjetila i na Britney Spears iz mladih dana, a njezin su stajling i glas pohvalili i inozemni tviteraši.

'Winner Alert en Croacia'?, zapitali su se Španjolci.

Razočarani su bili fanovi Nine Kraljić koja je bila među najvećim favoritima sa svojom pjesmom 'Rijeka' te je na kraju ipak završila na drugom mjestu.

Uvijek drukčija, Nina je nosila ekstravagantan stajling koji su neki gledatelji uspoređivali i 'Igrama gladi'.

Mlada glazbenica Brigita Vuco izvela je pjesmu 'Noći pijane', a njezin nastup mnoge je podsjetio na senzaciju iz Slovenije Senidah.

Nastup Bernarde Brunović gledatelji su usporedili s poznatom igrom 'World of Warcraft', a mladi Filip Rudan, još jedan natjecatelj poznat i iz The Voicea, mnoge je podsjetio i na veliku zvijezdu Sawna Mendesa.

  • +18
U Opatiji održana Dora 2021. Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

Nastup mlade Riječanke Mije Negovetić koja je bila među favoritima izazvao je pak usporedbe s Arianom Grande.

Inače, glazbeni spektakl Dora 2021., izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, održao se u dvorani Marino Cvetković u Opatiji, a zbog epidemioloških razloga nije bilo publike i prisustva akreditiranih fotoreportera i novinara. Voditeljice su bile Daniela Trbović Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić.