ZALJUBLJENI I SRETNI

Romantika na Maldivima: Dečko Maje Šuput ne skida ruke s pjevačice

09.01.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Nakon što su proveli nezaboravne dane na Tajlandu naša pjevačica i njezin dečko Nenad Tatarinov produžili su svoj odmor putovanjem na Maldive. Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije egzotičnog raja u kojem par 'puni baterije'

Da zaista uživa punim plućima na itekako zasluženom godišnjem odmoru, daleko od mnogobrojnih gaža i putovanja po cijeloj Hrvatskoj, pjevačica Maja Šuput iz sata u sat prikazuje na Instagramu.

Malo da osuncamo ledja ☀️😎bez brige, bez okretanja!!!

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Nakon uživanja u ljepotama Tajlanda, dobroj hrani i lokalnim znamenitostima Maja i njezin dečko Nenad Tatarinov produžili su do Maldiva. Smješteni u luksuznoj kućici, s pogledom na ocean koji ostavlja bez riječi, Maja i Nenad odmaraju se u pravom smislu riječi, a pjevačica je pohvalila svog dečka jer se pokazao i kao odličan fotograf.

👫❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Uz fotografiju s jedne od mnogobrojnih pješčanih plaža, Maja je napisala: 'Ono kad ti dečko još ima i oko za dobar kadar. Bravo za sve dečke koji imaju volju i strpljenje slikati svoje cure. Dečki, vama je to sekunda, a nama to znači sve na svijetu.'

Novopečeni par uglavnom provodi vrijeme na plaži, uživajući u lokalnim specijalitetima ili ispijajući kokosovo mlijeko u bazenu.

  • +25
Sva lica Maje Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram