UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

Nezaboravna avantura: Maja Šuput nahranila majmuna, zajahala slona pa uskočila u bikini

07.01.2018 u 14:14

Bionic
Reading

Tajlandskoj avanturi Maje Šuput i njezina dečka, Nenada Tatarinova, bliži se kraj. Par je ondje proveo nezaboravne dane, razgledao brojne znamenitosti i okušao se u popularnim tajlandskima trakcijama. Trenuci koji će Maji najverojatnije ostati u najdražem sjećanju su hranjenje mladunčeta majmuna i vožnja na slonu kroz džunglu

Maju Šuput i njezina novopečenog dečka, Nenada Tatarinova, direktora jednog šibenskog hotela, spojila je ljubav prema gastronomiji i upoznavanju dalekih destinacija, a dosad su zajedno posjetili Milano, Beč, Beirut, London te Cannes. Zadnja, ali ne i posljednja destinacija bila je Tajland gdje su proveli nezaboravna i vrlo dinamična četiri dana.

Otkako su sletjeli u Bankok, pjevačica se ne prestaje hvaliti činjenicom koliko uživa sa svojim izabranikom. Da ljubav između njih dvoje plamsa, već i ptice na grani znaju. Zaljubljeni par svaku večer uživa u ukusnim delicijama i vinima, a ukusna hrana i romantični trenuci sa svojim voljenim, Maji itekako gode, jer pjevačica ne skida osmijeh s lica.

Woooow 👋👋👋 what a dinner 🍽🍷

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Dok noći provode po restoranima, danju uživaju u tajlandskim avanturama. Provozali su se poznatom bankoškom plutajućom tržnicom. I dok je Nenad slikao, Maja je pozirala u šarenom kombinezonu, ispijajući kokosov napitak.

Such an experience and adventure to be part of floating market 🛶

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Indulging myself 😎🛶🥛

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Posjetili su i Vertigo Moon Bar na 61. katu veličanstvenog Banyan Tree hotela, gdje su uživali u romantičnoj večeri pod zvijezdama. Kao pravi gurmani uživali su u morskim specijalitetima poput jastoga, kamenica i škampi i ispijanju vina, a taj su trenutak ovjekovječili i fotografijom koja će ih podsjećati na tu večer.

Dinner under the stars ⭐️⭐️⭐️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

  • +4
Maja Šuput u seksi izdanjima Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Idućeg dana par se uputio u razgledavanje džungle i njezinih ljepota. Maja je na tom putovanju upoznala i malenog krznenog prijatelja, a riječ je mladunčetu majmuna kojeg je primila u naručje i nahranila na bočicu, poput prave bebe. 'Treba nahraniti nemirnu bebicu', napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj se vidi koliko je oduševljena svojim novim prijateljem.

Treba nahraniti nemirnu bebicu 🍼🐒

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Nakon što se uvjerila da je malac sit, pjevačica se sa svojim voljenim uputila na vožnju slonom. Par je svoju avanturu zabilježio na Insta Storyju, a ako je suditi prema snimci, ludo su se proveli. U jednom trenutku su se našalili, nazvavši slona tajlandskim Uberom. Nenad je svoju dragu čvrsto stisnuo pokraj sebe, što zbog toga da ne padne, što zbog toga što ne može skinuti ruke s nje.

Jungle adventure 🐘🐘🐘

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Za kraj dana i vrhunac njihove tajlandske pustolovine, par je večer proveo u Sky Baru, koji se nalazi na samom vrhu Lebua Towera. Zanimljivo je da je ondje sniman film 'Mamurluk 2', a Maja i Nenad nisu željeli propustiti posjetiti ni tu atrakciju.

Mutno kao i Mamurluk 2 koji se tu snimao 📽📽📽

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Jesu li ondje pretjerali s alkoholom i doživjeli scene iz filma, ne znamo, no znamo da su sutradan ustali jako rano, kako bi stigli na svoj let za Maldive. Ondje će nastaviti s odmaranjem, a ako je suditi prema fotografiji koju je Maja nedavno objavila na svom Instagram profilu, uživancija na rajskom otoku već je počela.

Pjevačica jedva da je sletjela, a već je uskočila u izazovni bikini i svoje obožavatelje počastila fotografijom na kojoj je u prvom planu njezina stražnjica. Naravno, muškom dijelu fanova fotografija se itekako svidjela, pa su pjevačicu obasuli lavinom komplimenata.

'Cijeli život čekam trenutak da kročim na Maldive.To je taj trenutak...', napisala je uzbuđena Maja ispod fotografije, kojoj se želja da posjeti ovu popularnu destinaciju konačno ostvarila.